Ko je najbolj hudo

Težave v življenju so znak, da ste nekje na poti zašli in se obrnili proti sebi.

19. 5. 2014

Ko dobivam mnogo vaših sporočil, kako se ločujete od svojih partnerjev, kako ste izgubili službo ali jo iščete že dolgo časa, kako ste osamljeni in si želite ljubljene osebe, kako bi radi prekinili nasilno partnersko zvezo, pa vas je strah, kako bi radi, da se vaši starši nehajo vpletati v vaše življenje, kako se borite za preživetje brez denarja, ali pa vam otroci, partner, starši ali služba pijejo živce na vsakem koraku, ali pa ste enostavno nesrečni ali depresivni brez volje in strasti do dela ali življenja, ali pa jezni na cel svet, se na nek način ne morem načuditi, kaj vse lahko človeško bitje preživlja v času enega življenja, po drugi strani pa se vse vendarle vse odvija tako popolno, kot se mora.

Vedite, da kjerkoli že ste, v kakršnikoli situaciji, se »juha nikoli ne poje tako vroča, kot se skuha«. Predvsem si dovolite občutiti, kar čutite in ne tlačite več svojih občutkov, jeze, žalosti, strasti in želja, ker to potem vse še bolj izbruhne kot vulkan ravno takrat, ko je najmanj primerno. Da se lahko potem za nameček utopimo še v morju krivde.

Izstopite iz rutine in se zbudite! Kajti to, kar se vam dogaja, so zelo jasni alarmi in znaki, da ste nekje na svoji poti zašli proti sebi. Da ste se ignorirali. Ignorirali ste svoja hotenja, svoje potrebe in upali na najbolje, da jih bo nekdo drug prebral iz vaših oči in vam jih izpolnil. Dragi moji – to se ne bo nikoli zgodilo! Vi in samo VI se morate zbuditi in vzeti srečo in svoje življenje v svoje roke! Vaša sreča je odvisna samo od vas. Samo od vas.

VI, VI in samo VI lahko rešite svojo življenjsko situacijo, v kateri ste se znašli, in ne čakajte na rešitelja, ker ga ne bo. Pravzaprav se bojte rešiteljev, kajti takšni se lepijo na žrtve. Vi pa niste žrtev, ampak ste samostojno neskončno inteligentno bitje, ki lahko premika gore, kadar se tako odloči!

Zatorej se ustavite, poglejte, kje ste v življenju, česa ne marate in kaj si želite, berite knjige, pojdite na delavnice, na individualne seanse, poiščite pomoč. Ker niste sami. Vse vire imamo na dosegu klika, vse lahko najdete na internetu. Ne ždite več nemočno v svoji situaciji, ampak spoznajte, kdo ste v resnici.

Ko si boste na tak način zvišali vibracijo, boste tudi začeli privabljati v svoje življenje lepše okoliščine, nežnejše situacije, prijaznejše ljudi in ugodne priložnosti. Vesolje bo že ljubeče poskrbelo za vas, vi pa morate opraviti svoj del! Želim vam veliko »aha« momentov, prebojev in srčnih odkritij na vaši poti! Zato smo tu!

Tina Puncer, terapevtka soulworka, Realityshifter

Za osebna vprašanja in individualno svetovanje je Tina Puncer dosegljiva na info@soulwork.si.

Več na: www.loving-wisdom.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri