Ko vas obiščejo duše v sanjah

V sanjah lahko srečujemo celo paleto znanih in manj znanih obrazov, nemalokrat pa nas obiščejo tudi naši bližnji, ki so že pokojni in na katere se le redko spomnimo.  Kako lahko torej ločimo, kdaj nas obiščejo naši mrtvi bližnji in kdaj ne?

Ko vas obiščejo duše v sanjah (foto: pixabay) pixabay
6. 2. 2019

Sanje so večinoma stkane iz različnih doživetij, izkušenj in vtisov preteklih in predpreteklih dni. Takrat, ko smo pred pomembno nalogo, lahko recimo sanjamo, da smo na izredno pomembnem in težkem izpitu. Ali pa nas po neprijetnem resničnem doživetju, kot je prepir z dobro prijateljico, začnejo preganjati nočne more, v katerih vedno znova podoživljamo neprijetne trenutke. Marsikdaj pa se zgodi, da sanjamo o ljudeh, ki so nam v preteklosti veliko pomenili in ki so pred kratkim ali pa morda že pred časom umrli.

Sporočila umrlih

Naši pokojni bližnji nas v sanjah obiščejo, da nam nekaj sporočijo, nas tolažijo ali nam svetujejo. Toda ko se zbudimo, nismo vedno prepričani, ali so bila sporočila, ki smo jih dobili, resnična ali ne, zato navajamo osem značilnosti, prek katerih boste tudi vi spoznali, ali so vas resnično obiskali vaši bližnji ali ne.

1 Kot da je resnično. Če so sanje tako žive, da se vam zdijo popolnoma resnične, potem je povsem jasno, da je umrla oseba, ki vas je obiskala in nagovorila v sanjah, res navezala stik z vami.

2  Ni se vam treba vprašati, ali je res ali ne. Kadar se takrat, ko se zbudite, vprašate, ali je bil vaš sanjski obisk resničen ali ne, to največkrat pomeni, da ni šlo za takšne vrste sanj, v katerih bi vas obiskali vaši pokojni bližnji. Sanje, v katerih vas obiščejo, so namreč tako žive in resnične, da je to vprašanje povsem nepotrebno, saj v svojem srcu dobro veste, da to drži.

3 Spominjate se jih še več mesecev, če ne za vedno. Sanje, v katerih vas obiščejo vaši umrli svojci, so navadno tako resnične, in žive, da naredijo na vas močan vtis in še dolgo ostanejo v vašem spominu, ali pa jih nikoli več ne pozabite.

4 Ljubeča in zdrava oseba. Kadarkoli se vam oglasi umrla oseba, ki vam je nekoč veliko pomenila in ki je v sanjah zdrava in dobre volje, to po vsej verjetnosti pomeni, da je bil obisk resničen. Zelo redko se namreč zgodi, da je umrla oseba, ki bi rada navezala stik z vami, bolehna ali poškodovana, zagotovo pa nikoli ni razočarana, depresivna ali jezna. Vedno, kadar se takšne osebe pojavijo v sanjah, so celostne in popolne, saj so znova vzpostavile stik z našim virom, višjo silo oziroma z Bogom.

5 Jasna komunikacija. Ne glede na to, ali v sanjah pokojni spregovorijo z vami ali ne, dobro veste, da je bila komunikacija med vami povsem jasna in razumljiva. Zelo pogosto je, da dejanske komunikacije med pokojno in sanjajočo osebo sploh ni, vseeno pa ima sanjajoči občutek, da je popolnoma jasno, čeprav zgolj telepatsko, slišal sporočilo umrlega.

6 Vedno s pomembnim sporočilom. Če se vam oglasijo vaši umrli bližnji, se nikoli ne oglasijo zato, da bi se z vami pogovarjali o nesmiselnih stvareh. Vedno, kadar pridejo, imajo za to zelo dober razlog, saj je vzpostaviti stik z nami izredno težavno in zahteva veliko naše in njihove energije. Vedno, kadar se oglasijo, se oglasijo z določenim namenom in vam dajo opozorilo ali pomembno sporočilo, povezano z vašim trenutnim delom ali čustvenim stanjem.

7 Potrditev, da so v redu. Sporočila mrtvih so zelo pogosto povezana s pomiritvijo, da je z njimi tam, kjer so, vse v najlepšem redu. Če vam vaš dedek, babica, mama, oče ali kdorkoli drug v sanjah pove, da je v redu in da ne skrbite zanj, to pomeni, da je to res in da želi, da nadaljujete svoje življenje in se ne obremenjujete preveč z njihovo smrtjo.

8 Občutek miru in ljubezni. Po obisku pokojnih svojcev ali prijateljev se največkrat počutimo spokojno in polno ljubezni. Takrat vemo, da so naši umrli še vedno z nami, da nas čuvajo in da smo vedno pod njihovo zaščito.