Kako komunicirati z duhovnim vodniki, angeli, dušami v onostranstvu?

Duhovno vodstvo nam lahko pomaga, nas podpira in ščiti na naši poti, nam pomaga pri odločitvah ali opozarja pri napačnih. Pa jih znamo izslišati? 

Kako komunicirati z duhovnim vodniki, angeli, dušami v onostranstvu? (foto: profimedia) profimedia
8. 8. 2020

Običajno imamo vsi sposobnost komunikacije z duhovnimi vodniki ali entitetami ter dušami na višjih ravneh, ko smo še otroci. Morda ste tudi sami v otroštvu slišali "glasove" v umu ali srcu, ki niso bili vaši in jih upoštevali. Ker nas običajno nihče ne nauči zaveste komunikacije z bitji na višjih dimenzijah, pa na to počasi pozabimo. Kar je velika škoda, saj je življenje veliko lepše in smiselno, če se odpremo pomoči naših duhovnih vodnikov ali angelov, če hočete, ki so nam pripravljeni pomagati, ko se spopadamo z različnimi zemeljskimi izzivi. Če pri napačnih odločitvah vztrajamo, umaknejo svojo ljubečo podporo in čakajo, da začenjamo razumeti. 

Čas je torej, da okrepimo povezavo in komunikacijo z duhovnim svetom. 

Sledi nekaj nasvetov, ki vam lahko pomagajo pri tovrstni komunikaciji. 

1. Samo vprašajte

Tako preprosto je! Že samo vprašanje, ki ga naslovite na svoje duhovne vodnike ali angele varuhe, je včasih vse, kar morate narediti. Da vedo, da dovolite njihovo pomoč. Imate namreč svobodno voljo in če si ne želite njihove pomoči, je ne boste dobili. Če naprosite zanjo in ste odprti, potem komunikacija ali pomoč lahko steče. Naprosite za jasen znak. Povejte jim (lahko v mislih ali na glas), da si želite komunikacije z njimi in da ste pozorni na znake. 

Ne bodite pa nepotrpežljivi ali razočarani, če ne dobite takojšnjega odgovora. Imejte zaupanje in vero, da se bo vse odvilo tako kot je za vas najboljše. 

2. Zaupajte v glas

Če niste odprti za drugačne možnosti, potem komunikacija ne bo mogoča. Najboljši način za okrepitev povezave z duhovnim vodstvom je, da poslušate in zaupate v njihovo pomoč in nasvete. Seveda se je pri tem pomembno naučiti, kaj je glas vašega ega ali uma in kaj je glas iz duhovnih ravni. S časom se boste naučili to prepoznati. 

3. Bodite v miru in tišini 

Pri komunikaciji z bitji na višjih ravneh zavesti je nemogoče, da delujete iz ega. Potreben je mir, tišina in osrediščenost. Najbolj pomaga meditacija ali pa le sproščanje in ustvarjanje nečesa kreativnega. Lahko je le sprehod v naravi, ko se vam posvetijo rešitve in ideje. Lahko je to pod tušem, med pisanjem ali pa - v sanjah, ko ste zares mirni in odprti. 

4. Bodite brez pričakovanj

Z vašim duhovnim vodstvom ne komunicirate zato, da bi nekaj pridobili, komunicirate zato, da izkažete hvaležnost za njihovo pomoč in obstoj v vašem življenju. Ne postavljajte jim zahtev ali pričakovanj, da bodo poskrbeli za vse ali vam povedali, katere številke pri loteriji izbrati. Naši duhovni vodniki nam pomagajo le, ko smo zares pripravljeni sprejeti njihovo pomoč.

5. Ustvarite kanal 

Naprosite svoje duhovno vodstvo za pomoč in zaščito. Ko jih potrebujete, se pogovarjajte z njimi, pišite jim ali jih naprošajte v mislih. Že samo ta namera lahko odpre kanal za komunikacijo in deluje terapevtsko. Včasih delujejo na različne mistične načine, bodite pozorni na različne znake ali naključja, ki so njihovo delo. 

6. Zaščitite se

Preden pričnete s komunikacijo, naprosite za zaščito, da komunicirate le z bitji svetlobe in ljubezni, ki delujejo v vaše najvišje dobro. Lahko si predstavljate lepo belo svetlobo, ki vas obkroža in ščiti. 

In kako vemo, da komunikacija zares steče? Enostavno vemo in čutimo. Občutek je zelo prijeten in miren. Ni prisoten strah, prestrašenost ali kakršnakoli negativna izkustva. Vaše srce zapolni mir in ljubezen. V srcu čutite, da je nekaj prav ali narobe. 

Naši duhovni vodniki so tukaj zato, da nam pomagajo, nas ščitijo, tolažijo... Zakaj se jim ne bi zahvalili in jih pričeli vključevati v naše vsakodnevno življenje? 

Vir: foreverconscious.com