Kozmični vplivi na fizični svet in spremembe v letu 2017

Prisluhnite predavanju, kjer je dr. Mira Omerzel - Mirit spregovorila o trenutnem dogajanju na našem planetu ter v vesolju. 

Kozmični vplivi na fizični svet in spremembe v letu 2017 (foto: profimedia) profimedia
20. 8. 2017

Na spodnji povezavi pod Aktualne novosti lahko poslušate posnetek (v dveh delih) izrednega tečaja z naslovom "Kozmični vplivi na fizični svet in spremembe v letu 2017", ki ga je za tečajnike duhovne šole Veduna pripravila dr. Mira Omerzel - Mirit konec aprila. Govori o kozmičnih vplivih na Zemljo in na vsa živa bitja, pa tudi na vreme. Znanstveniki iz univerze v Sorboni so že pred desetletji dokazovali, da vse, kar se dogaja v vesolju, na soncu ali na zvezdah, vpliva na življenje na Zemlji. Sicer pa so to vedeli že stari Maji in astronomi drugih kultur. Dobro je vedeti, kaj se steka na naš planet. Tako se lahko učinkovito zaščitimo ali odpremo vplivom, ki nas spreminjajo na bolje. 

Leto 2017 je viharno leto. Učinkuje na vse ravni življenja in vsakega bitja. Je intenzivno leto spreminjanja, pa če to hočemo ali nočemo. Bolje je plavati s tokom kot proti njemu.

Mirit je med predavanjem dejala: "Če si uglašen s tokom in valovanjem, lahko iz tega potegneš najboljše. Vse, kar se dogaja, je na mestu in prinaša učenje, možnosti napredovanja ter lastne evolucije. Leto 2017 je polno vibracijskih tokov, zaradi katerih se pogosto počutimo negotove, ker se bojimo neznanega in novega. Potrebno si je dovoliti prehod v novo. Poseben vpliv v tem letu ima Saturn, ki prinaša poglobljenost, globoke uvide in zahteva introspekcijo v najsubtilnejše ravni zavesti. Saturn je v letu 2017 izredno pomemben in bo retrograden do 25. avgusta. Pomeni nujno spreminjanje, od vas pa je odvisno, kako težavno bo, ali bo šlo zlahka ali se boste zaletavali v poglobljenost. Pazite, kaj počnete. Saturn vas ozavešča in vleče iz želje po udobju. Če si želite udobje, vas bo Saturn pretresel. To je čas delovanja in inventure...

Če v tem času doživljamo izgube, se je vredno vprašati: zakaj doživljam izgube, kje sem zašel, kje sem zgrešil pot? Iščemo nove smeri in višje kvalitete življenja.

Mirit v predavanju prav tako opozarja na datum 21. avgust, ko nastopi sončni mrk. "Opozarjam na datum 21.8., če le mogoče, takrat ne pojdite na kakšen dopust ali potovanje. Na Zemljo takrat vpliva toliko planetov, da je najbolje mirovati. Tudi največji modreci iz vedske, tibetanske, indijanske ali katere druge tradicije med mrkom mirujejo. Še svetih spisov ne berejo. Takrat je najbolje početi nič. Kajti vse, kar začnemo na relativno zavozlan čas, se zavozlano odvija naprej. Vsaka takšna konstalacija pa vpliva že 3-5 dni prej in 3-5 dni zatem."  

Več pa v avdio posnetku predavanja:
- na spletni strani ->  http://www.veduna.si

oz. 1. del posnetka najdete tukaj

in 2. del tukaj.