Leto 2020 ima v sebi močno vodilo: PREMAKNI SE

Kako je astrologinja opisala leto 2020? 

Leto 2020 ima v sebi močno vodilo: PREMAKNI SE (foto: pixabay) pixabay
3. 1. 2020

Pa smo vstopili v novo leto, v novo energijo miselnosti in dojemanja. 

Prvi mesec in pol bodo s strani planetov dobre energije. V sredini februarja se Merkur prične gibati retrogradno. Zato bo mesec in pol bolj meglen. April velja kot astrološko zelo dober mesec. Maj in junij naj bi bila izjemno turbolentna in intenzivna meseca, ko se bo veliko dogajalo, saj bo veliko planetov retrogradnih. Čaka nas poletje ozaveščanj in nato dober konec leta...

Leto 2020 prinaša tri retrogradne Merkurje. Razen "normalnih" planetov, sta v tem letu še dva dodatna: Venera in Mars bosta prav tako retrogradna. Leto 2020 je prestopno leto, Lunino leto, numerološko leto 4 in kitajsko leto Podgane.

Imamo še 6 mrkov imamo (običajno jih je 4-5) in pa 8 močnih planetarnih "objemov" , ki zaznamujejo kolektivno in osebno dogajanje na vseh področjih.

Predvsem pa je leto 2020 namenjeno čustvenemu dogajanju - spremeniti miselnost in dojemanje čustev in pa tudi financ.

Za namenček pa se še spremeni ti. karmična os; dve leti smo imeli močno energijo Rak-Kozorog. V drugi polovici leta pa imamo novo os Dvojček-Strelec, ki govori o izobraževanju, šolanju, dodajanju znanj, povezovanju v skupine, skupinskem delu, razširitvi znanja, potovanjih, turizmu, o tem, da se premakneš in osvobodiš  - še posebej napetosti v sebi. 

Skratka, leto 2020 ima v sebi eno močno vodilo: PREMAKNI SE, ker te sicer življenje premakne zelo grobo - lahko ostaneš brez službe, brez potrebnega zdravja oz. imaš takšne ali drugačne težave. 

Premik pa se mora zgoditi v dojemanju in v načinu razmišljanja.

Seveda pa brez iskrenosti, in to tiste popolne, ne bo šlo. Tam, kjer bo maska na kakršenkoli način prisotna, se lahko dogajajo izgube.

Poudarek bo tudi v dojemanju obilja; ali vidiš kozarec na pol prazen ali na pol poln.

Energija leta je sicer zelo dobra, vsebuje veliko planetarnih "sprožilcev", da narediš dobre korake zase, dobre poteze in se podaš na nove steze življenja. Kaj komu in kdaj kaj sproži, pa pokaže osebna napoved.

Vstopili smo torej v Lunino Leto - leto čustev, leto dušnih poti in povezav, leto povezovanj z vodniki, leto prikazovanja našega pravega značaja brez maske.
Pojdi vase, v svoja prava čustva. 

In še nekaj je zelo pomembno; ljubezen NE boli. Boli izguba, prevara, razočaranje, laž, neiskrenost... Ljubezen pa je najlepše in najnežnejše čustvo, tudi intenzivno, ampak lepo, prijetno in je pravi blagoslov.  

Prirejeno po:

Astrologinja Sonja Šmit (za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2020 me kontaktirajte na zasebno sporočilo.)

Poglejte si še: Prihaja leto PODGANE