Ljubezen sorodnih duš

Prava ljubezen se lahko razvije le takrat, ko prihaja iz srca, z duhovne ravni, je v intervjuju za novo številko revije Sensa izjavila duhovna svetovalka Iris Tarbuk, avtorica knjige sorodne duše.

Ljubezen sorodnih duš (foto: profimedia) profimedia
2. 6. 2017

"Z duhovnim delom dvigujemo vibracijo telesa na raven srca, se izpolnjujemo s svetlobo in se začnemo zavedati, kdo smo in kaj si želimo. To nam daje moč, da v vesolje pošljemo sporočilo svoje višje zavesti, znak, na katerega se bo odzvala neka druga oseba z enako vibracijo srca. Ta oseba je naša sorodna duša. S sporočilom jo bomo pritegnili v svoje življenje."

"Pri iskanju svoje sorodne duše je najprej treba poiskati srečo v sebi," opozarja duhovna svetovalka. "To je življenjsko pomembno in zaradi tega morate ukreniti vse, kar lahko, da spremenite svojo žalostno sedanjost in prekinete trpljenje svojega življenja brez ljubezni. Da bi to dosegli, naredite vse, kar vam lahko pomaga, in sicer brez predsodkov."

"Ob srečanju z osebo, ki je vaša sorodna duša, občutite toplino, neverjetno intimnost od prve minute poznanstva. To je stanje, ko vse nerazložljivo lahkotno teče po svoji naravni poti. Stanje, ko ste sprejeti takšni, kakršni ste," je zapisala v knjigi Sorodne duše.

Toda kdo sploh so sorodne duše?

Celoten članek vam je na voljo v tiskani reviji Sensa junij/julij 2017

Sensa junij/julij 2017