Ljudje smo živ vodni kristal

Akiko Stein, učenka slavnega dr. Emota, je Japonka, ki je pri dvajsetih letih odšla živet v Nemčijo. Svoje življenje je posvetila elementu vode, saj bi rada, da bi ljudje razumeli njene posebne sposobnosti in lastnosti.

Ljudje smo živ vodni kristal (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
3. 8. 2018

V aktualni številki tiskane Sense nam je Akiko razkrila:

Naši predniki so vedeli, da je OCEAN začetek VSEGA, da VSE življenje prihaja iz morja in se bo vrnilo nazaj v ocean. Naravno je torej sprejemati, da je voda najbolj univerzalni povezovalni element med živimi bitji in našo materjo zemljo. Preko vode v nas, okoli nas, nad nami in pod nami smo vsi povezani v ENO. Če se naučimo videti in čutiti vodo z drugačnimi očmi, se za vse nas odprejo vrata v enost, v celoto. In takrat vemo, da je ta že v nas.

Tudi mi vsi smo KAPLJA OCEANA, ki vsebuje celoten ocean, smo torej CELOTEN OCEAN v eni sami KAPLJI. Tudi planet Zemlja je le KAPLJA VODE v VESOLJU. In pri Nasi so dokazali, da je vodik najbolj razširjen element v vesolju.

Svoji notranji vodi bi morali pošiljati svojo milost, svojo LJUBEZEN, odpuščanje in hvaležnost; pa ne samo vodi, ki je v nas, temveč tudi vodi, ki je okoli nas. Kajti voda nima omejitev; voda, ki se pretaka v nas, ni ločena od vode, ki teče okrog nas.

Študije z vodo in vibracijami/informacijami v obliki elektromagnetnih valov so pokazale, da vibracija LJUBEZNI in hvaležnosti pomeni imunost, moč regeneracije. Če vodi pošiljamo te vibracije, nas bo okrepila, vitalizirala in zdravila.

Celoten članek lahko preberete v tiskani reviji Sensa avgust/september 2018