Kaj nam prinaša lunin krajec?

Energija vodnarja nas bo preplavila z luninim prvim krajcem, 20. novembra. Spodbudila nas bo, da bomo nekatere stvari počeli drugače.

19. 11. 2012

Ozavestimo svoje navade, pustimo jih, da se poslovijo, in v svoj vsakdan vnesimo svežino. Za spremembe bodo še posebej odprti kozorog, škorpijon in tisti v znamenju rib, ki bodo domišljiji pustili odprto pot. Strelec svojo življenjsko energijo obnavlja prek izobilja norih zamisli. Oven in rak se na vso moč trudita, da bi okrepila svoj položaj v službi.

Luna za pot okrog Zemlje potrebuje okrog 28 dni. Ko je na začetku svoje krožne poti, pravimo, da je mlaj, in je takrat ne vidimo. Nato jo spremljamo, kako raste do prvega krajca in naprej do polne lune: ščipa. Po tem luna spet slabi v zadnji krajec, počasi izgine in se ponovno rodi z mlajem.

S spremljanjem luninega ritma lahko ozavestimo nevidne tokove energije, ki je prisotna povsod okrog nas. Če začutimo, kdaj se luna krepi in nato slabi, ter tako ujamemo tiste ključne trenutke, ob katerih si lahko vzamemo čas, da se začutimo in razmislimo o sebi, se bomo v deročih tokovih življenja morda lahko veliko bolje znašli.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri