Danes je magičen dan 8.8.: Portal Levja vrata

8.8. bo verjetno eden najbolj magičnih dni tega meseca, saj prinaša visoko frekvenčno energijo.

Danes je magičen dan 8.8.: Portal Levja vrata (foto: Profimedia) Profimedia
8. 8. 2022

Vsako leto se Sonce, Zemlja in zvezda Sirius premikajo v specifičnih točkah in aktivirajo portal imenovan Levja vrata. Portal je odprt med 26. julijem in 12. avgustom, najmočnejši pa je 8. avgusta – na ta dan lahko prejmemo obilje močne energije. 

Da se portal aktivira, se mora Sonce poravnati z zvezdo Sirius. Sirius je duhovno sonce z višjo božansko modrostjo, zato se takrat energije okrepijo, na Zemlji pa lahko prejemamo energijo obeh nebesnih teles. Moč Sonca se združi z močjo duhovnega sonca Siriusa, zato smo deležni močne svetobe in visokih energij. Sirius - naše duhovno sonce se zopet pojavi na nočnem nebu.

8.8. je tako verjetno eden najbolj magičnih dni tega meseca, saj prinaša visoko frekvenčno energijo. To energijo lahko uporabimo za uspešno manifestacijo, zdravljenje, duhovno delo... Če nismo dovolj pozorni nase, pa nas ta energija zlahka tudi pahne v stanja intenzivnih oz. okrepljenih čustev oz. v napetost, tesnobo, anksioznost... 

Ta energija spodbuja duhovno prebujenje, prinaša nove uvide, zavedanja in dviga zavest Zemlje. Portal je v znamenju osmice, ki ponazarja neskončnost, moč in povezavo z božanskim, novo rojstvo in višje resničnosti.

Portal Levja vrata spodbuja razjasnitev tega, kaj naredi naše življenje zares vredno. Prav tako pa, da odstranimo energetsko nesnago iz teles.

Najbolje, da uporabite to energijo tako, da dobro poskrbite zase in ste nežni do sebe. Postavite namere/želje za prihajajoče mesece. Lahko si tudi zapišete cilje. 

Veliko starih civilizacij je opazovalo vzhajanje zvezde Sirius v veri, da gre za močen čas prerojevanja, obilja in duhovnega napredka ter premika v višje stanje zavesti. 

Število 88 predstavlja neskončnost, duhovno inteligenco in DNK aktivacijo. Na ta dan naj bi integrirali visoke frekvence Siriusa. 

Energija Siriusa je ključ, ki nam pomaga odkleniti višje zavedanje svoje usode, odkrivajo se nove plasti naših dušnih dogovorov, zaradi katerih smo prišli na ta svet. 

Povežite se s seboj in razmišljajte o tem, kaj si želite ustvariti v življenju, naj želje pridejo iz srca. Najbolje pa je, da se zavestno povezujemo s svojo dušo, saj tedaj dosežemo nov nivo svobode in moči. Namesto torej, da si želimo in zahtevamo stvari ter pišemo svojo listo željo, smo odprti in s popolnim zaupanjem v najvišje dobro sprejemamo, kar pride naravno na našo pot. 

Nesigurnost je del življenja, in čeprav je včasih neprijetna, drži pravilo - ko so stvari nesigurne, je vse mogoče. 

V tem času so meje med dimenzijamo tanjše, zato lažje vzpostavimo stik z dušami v onostranstvu in z našimi vodniki. 

Aktivira se levja energija v nas, to pa je odlična priložnost, da najdemo notranjo samozavest, premaknemo meje in začutimo brezmejne potenciale svojega bitja. 

Definitivno to ni čas, ko bi bili "majhni" in se držali v udobju. To je čas za pogum, za resnično moč. Za ponosno sprejemanje tega, kdor smo, od kod prihajamo in za zaupanje v popotovanje, ki leži pred nami. 

Levja energija prihaja iz srca, zato pozabite na ego in delujte z energijo srca. Naj bo vaše srce vaš vodnik. 

Vir: foreverconscious.com