Marjan Ogorevc: Nisem s tega planeta

27. 10. 2022
Deli
Marjan Ogorevc: Nisem s tega planeta (foto: Borut Peterlin)
Borut Peterlin

Izšla je nova knjiga Marjana Ogorevca z naslovom Nisem s tega planeta -
Kako se prilagoditi zemeljskim energijam. 

"Če želite videti zunajzemeljsko bitje, zadostuje, da se pogledaš v ogledalo. Mi smo genetsko spremenjena bitja, homo sapiensi, ki so nastali iz neandertalcev z genskim inženiringom bitji iz drugih dimenzij," zapiše Marjan Ogorevc v začetku svoje nove knjige. 

TEŽAVE NEZEMLJANOV

Marjan v uvodu popiše primer iz svoje terapevtske prakse:

"V čakalnico centra, v katerem sem opravljal terapije, vstopi dekle, nekaj več kot dvajset jih ima. Pojava sama in val energije, ki ga je prinesla s sabo, sta bila dih jemajoča. Vprašal sem se, kaj sploh dela tukaj, saj na prvi pogled ni bilo videti, da potrebuje pomoč, nič nenavadnega nisem zaznal. Vendar le na prvi pogled. Z izkušnjami, ki jim imam z osebami, ki so drugačne, sem takoj zaznal, da je posebna. Nezemljanka. Najprej mi je padla v oči nenavadno modra barva njene avre. Hodila je, kot da se giblje malo nad Zemljo, delovala je neresnično, vsaj zame, ker sem odprt za videnje nevidnih ravni ..."

"S tem primerom sem začel dolgoletne raziskave o življenju Nezemljanov, ki živijo med nami. Postopno sem jih razširil še na druge Nezemljane, ki so v preteklosti kot kolonizatorji prišli s planeta Nibiru in so bili po znanih virih prvi kolonizatorji našega planeta. Podobnih terpavtskih primerov sem imel kar nekaj, vendar se bom v uvodu zadržal pri omenjenem, ki je dovolj značilen za nazoren prikaz, s kakšnimi težavami se srečujejo tisti, ki so prvič inkarnirani na našem planetu. 

V resnici je vse skupaj precej bolj kompleksno in zahteva resen terapevtsko-diagnostičen pristop, da bi jih lahko sploh razumeli in jim pomagali.

Po mojih spoznanjih se psihologija, psihoterapija in tudi druge terapevtske metode ne ukvarjajo z njimi. V resnici jih sploh ne prepoznajo kot Nezemljane, zato niso deležni ustrezne terapije in pomoči. Terapije, ki so namenjene običajnim Zemljanom, za njih največkrat preprosto niso dovolj učinkovite.

Velikokrat pa končajo na psihatriji in so do konca življenja na zdravilih, ki jih "zamrznejo", in hodijo okrog kot živi mrtveci. 

Njihovo življenje v prejšnjih inkarnacijah, na drugem planetu, pogosto v nekem drugem sončnem sistemu, se je bistveno razlikovalo od našega. Tudi njihovi biološki algoritmi, ki jih razvijajo skozi več življenj, da bi preživeli in nadaljevali vrsto, so drugačni od zemeljskih. Razvoj bioloških algoritmov je specifičen in je vezan na okolje in način, kako preživimo v njem. Vemo, da je že sprememba mesta življenja na našem planetu, če se na primer preselimo iz Amerike v Indijo, stresna in zahteva veliko prilagajanja, ki mu včasih nismo kos ali pa za to porabimo veliko energije. 

Lahko si samo predstavljamo, kaj vse doživljajo Nezemljani, ki pridejo na naš planet. Najhuje pa je, da jim tega največkrat nihče ne pove, kaj šele da bi jim pomagali. Mislim, da je čas, da začnemo govoriti in pisati o tem. Knjiga, ki je pred vami, je majhen prispevek k temu."

ČISTO SVEŽA KNJIGA 

Knjiga Nisem s tega planeta je rezultat dolgoletnih raziskav in razreševanja številnih zahtevnih terapevtskih primerov, ki so bioterapevtu Marjanu Ogorevcu odstrli vpogled v nove nezemeljske razsežnosti bivanja, v raznovrstna življenja zunaj našega planeta.

Poznavanje tega področja je nujno za ozaveščanje, energijsko zdravljenje in terapevtsko delo nasploh, literature v slovenskem jeziku pa skorajda ni, zato se je avtor odločil v enem delu zbrati informacije o obiskih Nezemljanov, ki so kolonizirali Zemljo, o Nezemljanih, ki se utelešajo kot avatarji, preroki, znanstveniki, umetniki, ter novodobnih otrocih in odraslih, ki bivajo med nami zdaj.

Osrednji del knjige je namenjen izzivom, ki jih Nezemljanom prinašata prilagajanje zemeljskim energijam in sprejemanje življenja na Zemlji.

Mnogi se bodo lahko prepoznali v osebnih pripovedih ljudi z nezemeljskimi izkušnjami, ki jih je Marjan obravnaval v svoji terapevtski praksi. Največjo vrednost zagotovo prinašajo podrobna navodila za reševanje težav, s katerimi se srečujejo Nezemljani in njihovi bližnji, ter prvič objavljeni procesi za laike in terapevte, s katerimi vodite sebe ali drugo osebo v regresijo, v prejšnja življenja, tu ali na drugih planetih, v drugih dimenzijah. Neprecenljivi so tudi vsi dodani postopki za zvišanje zavesti in spreminjanje podzavestnih programov.

Nekoč smo rekli, da kdor pozna preteklost, lahko vpliva na prihodnost. Danes bi lahko rekli, da tisti, ki pozna resnico in ima informacije, lahko vpliva na prihodnost.

Knjigo lahko naročite na primus.si

Sensa podkast: 

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije