Kaj prinaša Mars v devici?

Mars je iz pogumnega leva 29. julija prešel v znamenje device, kjer se bo nahajal do 14. septembra. Kaj to pomeni? 

Kaj prinaša Mars v devici? (foto: Pexels Kseniya Kopna) Pexels Kseniya Kopna
2. 8. 2021

Z Marsem v devici prihaja izjemna analitičnost, kar pomeni, da boste zelo kritični in zahtevni do sebe in okolice. 

Devici vlada Merkur, planet komunikacije, ki predstavlja tudi našo miselnost, zato je Mars v devici tisti, ki spodbuja pogovore, učenje in splošno duševno stimulacijo. Zaradi svojih briljantnih organizacijskih sposobnosti boste najbolj uživali na tistih področjih, ki zbujajo vaše zanimanje.

Zaželeli si boste tistih, ki so inteligentni, razgledani in resno jemljejo zadeve, ki vam veliko pomenijo. V ljubezni in spolnosti boste s tem vplivom eksperimentirali, ter neizmerno uživali v čutih. Obdobje Marsa v devici spremlja prirojena težnja, da prebuja trmo in pretirano kritično naravnanost, še posebej takrat, ko se prebudi nasprotovanje. Če bo jeza na kakršen koli način usmerjena navznoter, lahko svoje preveč kritične težnje usmerite tudi nase, kar na koncu povzroči veliko negotovosti. Te težnje je mogoče umiriti ali ublažiti z visoko stopnjo samozavedanja, osredotočenosti in nadzora.

Ker je devica povezana s področjem prehrane in zdravja, se lahko ob nezdravi hrani ali ne gibanju počutite popolnoma brez fizične moči ali volje. Težko se boste na ta način popolnoma sprostili ali povečali stopnjo samozavesti zaradi vpliva živčnega sistema na splošno telesno počutje in občutek stabilnosti. Torej v tem obdobju jejte bolj zdravo in se več gibajte, da ne boste razdražljivi in ​​živčni. Lažje boste tudi obvladovali stopnje agresije in negativna čustva, ki se lahko pojavijo kot posledica konflikta ali trenja z drugimi. Prav tako lahko v negativnem smislu ta vpliv povzroči, da izrazite svojo včasih hiperkritično in analitično naravo s težnjo, da postanete preveč zahtevni do sebe in drugih, zlasti v času stresa.

V tem času boste lahko imeli zares visoke zahteve. Natančni in metodični se boste z lahkoto organizirali in uresničevali svoje cilje, večinoma s trdim delom.

Veliko energije in življenjske moči boste pridobivali iz stvari, ki jih počnete, s pomočjo dela, hobijev in kakršnih koli odgovornosti, ki jih prevzemate. Brezdelen čas pa lahko povzroči, da postanete jezni, nervozni, zaskrbljeni. V središču pomembnih prioritet bo tudi perfekcionizem, vendar v pozitivnem smislu, dokler ne vodi v premočno obremenjenost. To je čas učinkovitega delovanja, saj boste lažje zaključili tudi z nedokončanimi nalogami.

Na vsak način boste želeli biti dobri v tem, kar počnete. Odprti za eksperimentiranje, v smeri da bi napolnili svojo radovednost in se počutili pametne. Prihaja tudi sramežljiva in skromna stran tega vpliva, ki vas drži nazaj, da si ne želite stopiti na oder, v ospredje. Če boste zaposleni, vam bo to dajalo občutek smisla. Ker pa boste zaskrbljeni, boste v odnosih pozorni, da boste zadovoljili potrebe tistih, ki so vam blizu.

Pripravil: Horoskop.si

Priporočamo še: