Marsikomu polna luna v teh dneh vzbuja "čudne" občutke in fizično utrujenost

Kaj sproža ta polna luna oz. kaj je njeno bistveno sporočilo? Ima kar nekaj sporočil, a dva sta v ospredju.

Marsikomu polna luna v teh dneh vzbuja "čudne" občutke in fizično utrujenost (foto: pixabay) pixabay
27. 1. 2021

Koliko si v srčnem delovanju in koliko v ego delovanju?

Pojdi v srčne podvige, ne v ego podvige, ker ego te pelje v dopovedovanje, ki nima učinkovitosti in pelje v nesprejemanje okolice.

Kaj je tvoj letošnji cilj (ali več njih) in kako si pripravljen na pot do teh podvigov?

Pot je potrebno prehoditi brez da si na tej poti škodljiv - sebi ne drugim. 

Marsikomu polna luna v teh dneh vzbuja "čudne" občutke in fizično utrujenost. 

Planeti so trenutno postavljeni tako, da sporočajo, da smo v fazi PREHODA.

Prehod iz enega prepričanja v nekaj popolnoma novega. Temu prehodu se reče prehod v drugo dimenzijo. To se lahko pozna v fizičnem stanju telesa (utrujenost, nespečnost, močnejši glavoboli, nagla budnost ali lahkotnost).

Dvig zavesti in osvobajanje od starih prepričanj je tesno povezano z želodcem in črevesjem, torej to mora bit pretočno - lahkotna hrana in čim več tekočine. 

Tudi stiskanje v prsih je lahko s tem povezano - kar naenkrat se pojavi - ta del sporoča, da je v notranjosti veliko bolečine iz nekih preteklih izkušenj, pa tudi strah pred razočaranjem.

Zelo pomembne so pozitivne naravnanosti misli in dejanj, pa seveda aktivno čutenje in ravnati se po intuiciji.

Planeti stojijo trenutno na stopinjah, ki govorijo o prebujanju pomladi, a ta se kaže znotraj nas, znotraj naših misli, kot da vesolje želi spodbuditi novosti glede na pretekla dogajanja. To je zelo pomemben del v naslednjih dvajsetih dnevih.

Sedaj je čas, ko se je dobro povezovati s svojimi duhovnimi vodniki. Ta luna želi, da obvladuješ svojo jezo, ki jo bo marsikomu kar metalo na površje.

Pri tej levji luni na površje močno meče tudi občutek - "imam prav". Že dobro, ampak brez ustrahovanja, brez dopovedovanja, brez tistega: "Zdaj vam pa jaz pokažem, kako sem pogumen/pogumna." Ne, ne ta del ne bo obrodil sadove, pa če imaš še tako poštene in iskrene namene.

Zato obrni način delovanja. Pojdi v srčnost in takrat se čuti resnica. Do takrat je pa vse ena sama zmeda in nezaupanje, ki vodi v jezo. 

Sonja Šmit

in Kakšne občutke lahko vzbuja tokratna polna luna?