Matías de Stefano se spominja življenja pred rojstvom in življenja na drugih planetih

Matías de Stefano je zelo poseben 29-letnik iz Argentine, katerega poznajo mnogi, ki so raziskovali t.i.  “indigo fenomen”- pojav, ki kaže na novo razumevanje realnosti. Podira splošna šolska zgodovinska dejstva. Od svoje rane mladosti je imel dar spominjanja dogodkov in realnosti, ki so se zgodile davno nazaj pred njegovim rojstvom. 19. avgusta bo obiskal tudi Slovenijo, mi pa smo iz njegovega intervjuja vzeli nekaj njegovih zanimivih videnj in razumevanj sveta.

Matías de Stefano se spominja življenja pred rojstvom in življenja na drugih planetih (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
19. 7. 2017

Na začetku je bilo njegovo spominjanje davne preteklosti blago, spomine je delil s svojimi prijatelji, ki so se običajno norčevali iz njega. Nato je proces spominjaja postajal vse bolj intenziven, z močnimi glavoboli in slikami, čustvenimi spomini in spominjanjem bolečine. Vse, kar se je spomnil, je zapisal ali narisal tako kot so mu govorila bitja, ki jih videl v otroštvu.

To so bitja, ki so z vsemi nami, možnost, da jih vidijo, pa imajo le redki, pravi Matias. Proces spominjanja je do 14. leta dojemal kot nekaj normalnega, nakar je dojel, da je zavesten stvari, ki jih ljudje niso razumeli. Svoja občutenja je delil le še z mamo, ki je sprejela, kar se mu dogaja. Na začetku spomini niso bili povsem jasni, celo sumil je, da ima shizofrenijo. To so bili spomini izpred dolgo časa nazaj, spomini pred rojstvom in spomini iz drugih planetov. 

Pri 14-ih letih pa je pričel prejemati sporočila iz prihodnosti (kanalizirati oz. prejemati sporočila, ki nimajo časa in prostora). 

Povzetki iz intervjuja:

Prve civilizacije

Atlantida je najbolje dosegla združitev vseh "ras". Danes je kar nekaj ljudi, ki imajo na tovrstne primarne civilizacije tega planeta (Hyperboreo in Lemurio) lepe spomine in si želijo, da bi bilo človeštvo zopet takšno kot takrat. A resnica je, da nismo iskali lepe in popolne civilizacije na tem planetu, kar je bilo iskano je bilo, da se vključi vse civilizacije v eno. In mnoge niso bile subtilne, popolne… 

Naš izvor je izvenzemeljski

Prihajamo iz izvenzemeljskih ras, ne le človek, tudi insekti, rastline in nekatere živali prihajajo iz drugih sončnih sistemov, planetov... V resnici je vse, kar ima v sebi vodo, izvenzemeljsko, saj je voda prišla na naš planet iz drugih planetov, z asteroidi, kometi…

Različne izvenzemeljske rase so imele direkten kontakt z zemeljsko raso dolgo časa, vse dokler niso dosegle razumevanja oz. dogovora, da ne bodo imele direktnega kontakta z nami. Če je bil namen, da se aktivira potencial k transcendenci, bomo to morali doseči sami. Zato je že tisoče let kontakt z ostalimi rasami zelo subtilen in komaj zaznaven, a so še vedno okrog nas.

Danes mislim, da živi z nami še okrog 5 ras, v realnosti pa je bilo vsaj okrog 22 ras, ki so vplivale na naše gene, kulturo, jezik, družbo, umetnost, tehnologijo….

Še posebej arkturijanska rasa je tista, ki je z nami bolj v kontaktu, saj imajo podobno genetsko kapaciteto. To pomeni, da so tisti, ki so nam dali več genetike, zato smo jim podobni, so nam blizu... Vsakdo od nas bi sicer lahko bil Arkturijanec, a bi to morala biti oseba s popolnimi lastnostmi, visoka, z malo izraza in običajno z zelo zelo svetlo kožo.

Kaj pa Darwinova evolucija? 

Evolucija ni tako specifična (da smo se razvili iz homo sapiensa do homo sapiens sapiensa) saj je prišla izven. Večinoma se evolucije niso pričele na Zemlji, pač pa na drugih planetih.

Matiasovo razumevanje vojn in konfliktov

Iz intergalatičnega, solarnega ali galaktičnega zornega kota vsak konflikt, vsaka vojna ni videna kot nekaj negativnega, pač pa nekaj, kar regenerira ali obnovi nov in drugačen sistem. Konflikt in kaos, ki se je zgodil v 2. svetovni vojni, je bil karmičen, šlo je za zgodovinsko osvobajanje v transcendenco na drug nivo zavesti. Zadnjih 100 let je obdobje v zgodovini, ki nas pelje v spremembo ter v drugačno človeštvo. Sprememba pa se lahko zgodi bodisi zavedno ali pa nezavedno. Ker je preveč ljudi še nezavednih, se to zgodi nezavedno skozi konflikt.

Dolgo časa nazaj v času Atlantide, ko se je človeštvo utelesilo na Zemlji, je bilo 12 družin in vse so pripadale isti kasti. Po zatonu Atlantide je vzrok za njegov potop vodil v konflikt med 12 družinami. Ker niso imele več teritorija, so krivile ena drugo za izgubo, krizo in padec imperija. Družine so se nato transformirale in nastali so novi imperiji. Vse pa so imele kabalistične temelje (kasneje Bon v Tibetu) s specifičnimi informacijami glede realnosti skozi uporabo numerologije, geometrije itd.

Cikel od potopa Atlantide se je nato zaključil, da pa bi se pričel nov in drugačen cikel, so se morale te družine zopet združiti na enem mestu, da bi ustvarile novo človeštvo in rodile nekaj drugačnega. V Evropi se je moralo roditi nekaj novega. Nemčija, kot maternica Evrope, je bila prostor, kje se je osvobajala karma, da lahko človeštvo transcendira na nov nivo. Vsi so bili krivi in na istem nivoju. Ni šlo na primer za Žide proti Nemcem, temveč za antični starodaven gen, ki se je razkril po 12.000 letih. Ljudje, ki so bili sredi tega, so seveda trpeli. A je šlo za karmično čiščenje izpred davno nazaj. Nemci s tem nimajo nič. Iz univerzalnega in kozmičnega nivoja je šlo za to, da bi združili Evropo in presegli ločitev in konflikte 12-ih družin. Večina 12-ih družin se je namreč preselila (naselila) v Evropi. Kot ponavadi pa tisti, ki zmagajo vojno povedo svojo plat zgodbe in pride do napačnih interpretacij...

Antarktika - kronska čakra Zemlje

Najbolj čist prostor na Zemlji in kraj čiste zavesti tega planeta je Antartika, ki fizično predstavlja kronsko čakro Zemlje, povezavo z višjim jazom. O tod tudi rek: “Kdor nadzoruje Anktraktiko, nadzoruje svet”. Iz tega razloga si je večina imperialističnih vlad želela kontrole nad Antartiko – s ciljem, da bi imela kontrolo nad svetom.

Dobro in slabo ne obstaja

Vse, kar počnemo iz teme ali svetlobe – vse je pot k evoluciji. Kot bi govorili o gnitju ali razpadanju. Lahko bi rekli, da denimo imperilizem, zgodovina nacisma, nadzor medijev itd. preprečujejo, da gre človeštvo naprej. Da verjamemo, v kar oni želijo, in smo pod nadzorom. Da gre za stvari, ki preprečujejo evolucijo. A če pomislimo na kompost, lahko rečemo, da je vsa tema, vse, kar je razpadlo v človeški zgodovini in nas še vedno obdaja, kot kompost, ki nahrani semena, da vzklijejo in se rodijo novi sadeži.

V univerzumu ni dobega in slabega; je samo negativno, ki hrani semena pozitivnega, da vzklijejo.

Več o predavanju, ki ga bo Matias imel v Ljubljani v soboto, 19. avgusta najdete tukaj.

Njegove izjave so povzete iz spodnjega posnetka, več o njegovem razmišljanju in bolj natančne razlage si oglejte video: 

Ekskluziven intervju z njim pa lahko najdete v avgustovski reviji Sensa, ki izide 4. avgusta.