Mesečne delavnice Ishmecha v Mariboru

ISHMECH [išmeč] je edinstvena metoda aktivnih vodenih vaj, ustvarjenih za sodobnega človeka. Z vsako udeležbo na delavnici se v vas postopoma zmanjšujejo posledice stresa, utrujenosti, strahu ali šoka oziroma se odpravljajo različne fizične in psihične ovire, kar vas notranje razbremeni in lahko začnete polno živeti.

25. 11. 2014

Z Ishmechem si pod skrbnim profesionalnim vodstvom sprva mehčate telo in svoj odnos do sebe. Na vas deluje vsakič, in sicer glede na vašo dovzetnost, vztrajnost in namero, s katero pristopite k vodenemu izvajanju tehnike.

Učinkov metode sami sprva skorajda ne zaznate, zato je za doseganje cilja metode zelo pomembno kontinuirano delo vsaj enkrat na teden.

Najpozneje v nekaj mesecih pa boste zagotovo opazili, da se je v vaših odnosih z okolico nekaj spremenilo. Ljudem, ki vas poznajo, boste postali še prijetnejši, želeli vas bodo poslušati, se družiti z vami in zdeli se jim boste zanimivejši. Običajno si šele takrat udeleženci dovolijo priznati, da se počutijo drugače, do so bolj mirni, sproščeni, srečni, lahkotnejši in živahnejši, kar so prvi znaki učinkovanja metode Ishmech na večino ljudi.

Prva delavnica v Mariboru bo v petek, 28. 11., od 18.00 do 21.00 ure v Centru Jam, Miklavčeva ul. 7. Cena: 55,00 EUR

Brezplačna predstavitev

Za tiste, ki Ishmecha še ne poznate in bi o metodi želeli izvedeti več, preden se odločite za udeležbo na delavnici, bo ob 17.00 uri, kar je uro pred začetkom delavnice, brezplačna predstavitev Ishmecha. Priporočljivo je, da se predstavitvene delavnice udeležite tudi tisti, ki se boste 3-urne delavnice zagotovo udeležili, saj bo to odličen uvod v sam seminar.

Prijavite se lahko na www.bindu.si.
Dodatne informacije: Tadeja Kern 040 423 719 (ob delavnikih od 14 - 18h); tadeja@drustvo-bindu.si