Misli tistih, ki so že izkusili potovanje v onostranstvo

21. 5. 2022
Deli
Misli tistih, ki so že izkusili potovanje v onostranstvo (foto: profimedia)
profimedia

Nekateri ljudje doživijo izkustvo potovanja v onostranstvo in se vrnejo. Izkušnje na robu smrti pa osebo in njegov pogled na življenje nedvomno spremenijo. Običajno izgubijo strah pred smrtjo, hkrati pa imajo željo narediti v življenju največ, kar lahko. 

Tu je zbranih nekaj točk, ki so jih izpostavili ljudje, ki so doživeli popotovanje, ki čaka vsakega izmed nas.

Lewis Brown Griggs (vir: thespiritscience.net) je v prometni nesreči doživel, da je njegova duša zapustila telo. Pravi, da je občutil neizmerno radost in olajšanje. Spoznal je, da so vse naše šibkosti naše največje lekcije.

»Skozi tunel sem šel z veliko hitrostjo, ko sem prišel do konca, je bila tam čista svetloba, ljubezen, resnica, milina, mir, vseprisotna zavest in vedenje... Ko pustiš telo, pa tudi um, lahko duša doživi unikatno enost z vsem, kar je bilo, je in bo, ter s popolnim razumevanjem vsega, kar je. Vsi imamo dostop do tega in ne potrebujemo zato umreti. Ta mir lahko doživimo tudi na Zemlji, če želimo.

Skupne lekcije ljudi, ki so v tem življenju že izkusili onostranstvo:

1. Živite brez strahu! Naj vas ne bo strah smrti, proces odhajanja iz fizičnega telesa je v resnici miren, onostranstvo pa je lepše od vsega, kar poznate.

2. Življenje je dar. Vsi izzivi so darovi. Če ste v izkušnji, kjer še ne vidite smisla, to pomeni le, da še niste prišli do konca naloge.

3. Bodite avtentični. Spoznajte kdo v resnici ste in sijte svojo svetlobo.

4. Na tem planetu smo zato, da opravimo svoje posebno delo, da delujemo v harmoniji s svojo potjo in naredimo iz vsake priložnost največ, kar lahko.

5. Naša resnična bit je mnogo več kot le stvari, s katerimi se povezujemo. V globljem bistvu smo več kot le naša osebnost in naše navade.

6. Ne pozabite, da so zelo pomembne stvari v življenju tudi: smeh, humor in radost.

7. V onostranstvu se vse sestavi v smiselni mozaik, tudi vsa prejšnja življenja.

8. Nikoli nismo sami. Imamo dušne vodnike, ki nam pomagajo za časa življenja in tudi takrat, ko odhajamo domov - v onostranstvo.

9. Sedanji trenutek je, kjer se življenje zgodi.

10. Bodite odprti za čudeže.

11. Uporabljajte vašo intuicijo, je najboljše orodje, ki ga imate.

12. Ne pustite si nobenih obžalovanj.

13. Ne oklepajte se materialnega. Na koncu ne štejejo materialne dobrine, ki ste jih imeli, temveč kakšen človek ste bili. Zato vedno in povsod - ljubite.

14. Naredite vse, kar lahko. Tako boste iz tega planeta lahko odšli z nasmehom na obrazu in mirom v srcu.