Mlaj (9. 9): Ko sanje postanejo bolj jasnovidne

V nedeljo, 9. septembra je ob 20:02 uri nastopil mlaj v znamenju device. Poglejmo si, kakšne tematike so povezane s tokratno luno. 

Mlaj (9. 9): Ko sanje postanejo bolj jasnovidne (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
10. 9. 2018

Česa se v življenju držite in oklepate? Preteklosti, idej, dvomov, strahov, nesigurnosti, obžalovanj, negativnih misli? Morda nosite več bremen, kot zmorete. 

Septembrski mlaj v znamenju device nas naproša, da odvržemo težko breme in vstopimo v svet domišlije, kjer je vse mogoče in kjer lahko ustvarjamo, kar si želimo. 

Mlaj že dolgo časa velja za močen čas, ko se lahko poglobimo v temačne globine svojega uma, telesa in duše. To je čas, da se soočimo s svojo lastno temo ter hkrati častimo, kar smo. 

To je čas, ko naša podzavest postane bolj aktivna, naše sanje pa bolj jasnovidne. 

Sanje so portal v drug svet in nosijo modrost, kateri običajno ne posvečamo dovolj pozornosti. To pa ne vključuje le sanj, ki jih imamo med spanjem, pač pa tudi naša dnevna sanjarjena, kamor naš um odpotuje, ko iščemo izhod iz realnosti. 

Vsi imamo sanje, katere vzdržujejo našo radovedost do življenja. Povezane so z našo domišljijo, domišlija pa je prostor, kjer je vse mogoče. 

Domišljija nas lahko ponese tja, kamor nas nihče drug ne more. Lahko ustvarja vse mogoče situacije in nas ponese v daljne kraje. 

Če odložimo bremena, ki nas vlečejo k tlom, lahko okrepimo moč domišlije. 

Kot otroci smo si med igro domišljali vse mogoče. Verjeli smo v svojo domišlijo. In skozi vero smo lahko ustvarjali. Mlaj nas naproša prav to. Skozi domišlijo lahko uresničujemo svoje sanje v realnost. Pomembno je seveda, da najdemo ravnovesje med realnostjo in sanjami. 

Domišlija namreč ni le otroška igra, je pravcata modrost. 

O čem radi sanjate in fantazirate? Kako si sebe predstavljate v prihodnosti? Domišilja nosi tudi namige glede vaše poti in poslanstva. Lahko vam pove, kaj potrebujete v življenju. 

Vzamite si trenutek za sanjarjenje, za vizualizacijo. Dovolite nežnim vibracijam mlaja v devici, da spremenijo to vizijo v realnost. 

Naj vam domišilja pomaga, da ustvarite najboljšo verzijo realnosti. 

foreverconscious.com