Mlaj (9. oktober) v znamenju tehtnice

Počasi prihajamo pod vpliv luninega mlaja, ki nastopi v torek, 9.10. ob 5:47 uri zjutraj v znamenju tehtnice. 

 

Mlaj (9. oktober) v znamenju tehtnice (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
5. 10. 2018

Tokratni oktober prinaša spremembe energije ter priložnost, da začnemo znova. Mlaji pa prav tako predstavljajo začetek novega cikla in s tem tudi nam prinašajo možnosti za nove začetke. 

Tokratni mlaj bo v znamenju zračnega znamenja tehtnice. Prinaša svežino, ki nas bo prebudila in nas opomnila na to, kar je zares pomembno. 

Opazujte, katere vzorce opazite v svojem življenju v tem času. Življenje nam vedno sporoča, katere vzorce nosimo v sebi, s situacijami, v katere smo pahnjeni. Katere stvari in kateri občutki se ponavljalo v vas? Se vedno znova znajdete v podobnih situacijah ali ste obkroženi s podobnimi ljudmi? 

Situacije prinašajo sporočila, v katerih so skriti vaši vzorci, katere morate ozavestiti in spremeniti. 

Seveda se slišli lahko, praksa pa je drugačna. Otresti se trdovratnih in globoko zakoreninjenih vzorcev ni nikoli lahko delo. Z nekaterimi se ukvarjamo leta, z nekaterimi celo življenje (ali več življenj). 

Naj vam tokratni mlaj pomaga najti pot izven enega vzorca, ki je trenutno na sporedu v vašem življenju. 

Odgovorov in rešitev nikoli ne dobimo čez noč, zato bodite ves čas pozorni na življenjske namige. 

Oktobrski mlaj nastopi nekaj dni po tem, ko se planet ljubezni - Venera prične gibati retrogradno. Teme, ki se bodo pojavljale okoli tokratnega mlaja so zato lahko povezane z našimi odnosi. Čeprav Venera predstavlja ljubezen in naše povezave z drugimi, se vse skupaj vedno prične pri nas samih. Ljubezen in povezanost se seveda začne znotraj nas. 

Mlaj bo tako okrepil delovanje Venere in skupaj nas bosta spodbujala, da imamo bolj radi sami sebe, da smo bolj resnicoljubni in da smo bolj pozorni na vzorce ter situacije v naših življenjih. 

Poglejte dobro okoli sebe. Kaj vidite? Življenje nikoli ne bo popolno in rožnato. Ni naš namen, da bi ves čas živeli v obilju in pozitivnem. Tu smo zato, da izkusimo vse dimenzije in vsa mogoča zemeljska stanja. Poglejte okoli sebe brez sodbe. Kjer ste, je popolno in pomembno. Trenutne situacije v življenju so vaš največji učitelj. 

Vse se prične s sprejemanjem in zavedanjem. Vse se prične s hvaležnostjo. Ko opravimo to, se bodo pojavile stopnice za korak naprej. 

Naprosite mlaj za vodstvo in luč, ki vam bo pomagala ozavestiti trenutne lekcije in najti tudi potrebne rešitve zanje. 

vir. foreverconscious.com

Poglejte si še: Kaj je dobro početi v času mlaja