Super črni mlaj v levu (1. avgust)

V četrtek, 1. avgusta nas ob 5.12 uri zjutraj čaka mlaj v znamenju leva. 

Super črni mlaj v levu (1. avgust) (foto: pixabay) pixabay
29. 7. 2019

Pravijo, da gre za super črno luno oz. mlaj v levu. 

Črna luna pravijo drugemu mlaju, ki se zgodi v istem mesecu. V našem časovnem pasu bo sicer že nov mesec - 1. avgust zgodaj zjutraj, pa vendar še vedno na čistem začetku. Oz. bomo imeli dva mlaja v mesecu avgustu. 

Super luna pa bo zato, saj bo bližje Zemlji kot običajno. Ko imamo super lune, so njene vibracije še močnejše oz. še bolj občutimo njene vplive. Občutimo pa jih lahko že nekaj dni pred samim mlajem. 

Tokratni mlaj nastopi po seriji julijskih mrkov in tako prinaša začetek novega cikla. 

Ta nov cikel nam po pomagal razumeti rane, dogodke in spremembe, ki so jih povzročili julijski mrki. Vse, kar se je odprlo v juliju, bo sedaj počasi postalo bolj jasno in razumljivo. Stvari lahko vidimo na nov način. 

V istem času bo Merkur zaključil svoje retrogradno gibanje in zopet postal direkten,  zato se bo lahko vse še vedno odvijalo počasneje. Mlaj je običajno čas za nove zamisli in začetke, vendar zaradi Merkurja še vedno raje dvakrat premislite o tem, kaj si želite oz. boste potrebovali malce več časa, da ugotovite, katera pot je v tem trenutku res prava za vas. 

Spremenili smo se... Zagotovo se je v času mrkov nekaj v nas spremenilo in transformiralo. In še vedno smo sredi procesa močne transformacije. Nekateri bolj, drugi manj, a sigurno je vsakdo trenutno v svojem procesu preobrazbe. Pomembno je, da sprejmemo spremembe, ki se odvijajo. Pomembno pa je tudi to, da zares zaživimo drugače. Da delujemo, mislimo, čustvujemo drugače. Nič se v življenju ne bo spremenilo, če bomo še naprej delovali na isti način. Če se bomo odzivali enako. Potrebne so spremembe na vseh področjih. In ne poskušajmo spremeniti drugih... Fokus naj bo na nas samih. 

Naj nas lev spodbudi, da pogumno sprejmemo odgovornost zase, da prevzamemo vodstvo nad svojim življenjem. Da postanemo kralji in kraljice svojega življenja. 

Imamo moč v sebi, da se spremenimo. Imamo moč, da gremo čez trenutne lekcije in teste. Življenje nam nikoli ne daje lekcij, za katere ne bi imeli dovolj moči, da jih osvojimo. Potrebna je le trdna odločitev, da bomo prebrodili čez to, kar je trenutno na naši poti, pa naj se zdi še tako nemogoče. Ni nemogoče. Vse lahko se zgodi... 

In prav nihče vas ne pozna bolje kot sami sebe. Vi veste, kaj je v vašem srcu. Vi veste, kaj je prav in kaj narobe. Prisluhnite si in se nehajte boriti proti samemu sebi. 

Dovolite si, da vas preplavi pogumna levja energija in se zavedajte, da globoko v sebi veste, kaj je prav za vas. 

Lev vlada srcu, zato je to odličen čas, da poskrbite za svoje srce, kjer naj vlada ljubezen, sprejemanje in odpuščanje. Morda boste v tem času začutili kakšno dogajanje na vašem srcu. 

Lev je najbolj pogumen in najboljši vodja, a le, če vodi z ljubeznijo iz srca. 

Pogumno navigirajte med energijami tokratnega mlaja in naj vas vodi ljubezen srca. 

Prirejeno po: foreverconscious.com

Poglejte si še: