Mlaj v ovnu (5. april)

V petek, 5. aprila ob 10:50 uri nastopi mlaj. Poglejmo si, kaj je značilno za tokratno prazno luno. 

Mlaj v ovnu (5. april) (foto: pixabay) pixabay
1. 4. 2019

Gibamo se skozi energijo, ki je bila "sprožena" tekom marčevske super polne lune in se bo nadaljevala vse do aprilske polne lune, ki nastopi 19. aprila. Tokratni mlaj pa je kot vmesna postaja na poti, ko se odločimo, ali smo zares pripravljeni na nekaj novega oz. razmislimo o tem, kaj moramo še postoriti. 

Verjetno v življenju občutite nekakšen pritisk, da opustite staro; da počistite zastarele vzorce mišljenja in odzivanja, da odstranite blokade, zaradi katerih se ne premikate naprej. 

Mlaj v ovnu je odličen čas za manifestacijo novega ter za postavljanje novih ciljev in želja. Razščistite si pri sebi, kaj si želite. 

Oven je ognjen in predstavlja akcijo, zato bo tokratni mlaj nabit z energijo, ki vam lahko pomaga pri ustvarjanju življenja, kot si ga želite. 

Samozavestno pošljite svoje želje v kozmos in naprosite, da se uresničijo, če so v vaše najvišje dobro. 

Težava pri postavljanju želja pa je, da se pogosto zataknemo v svoj ego. Ego si običajno želi takšnega in takšnega partnerja, pa veliko hišo, uspešno kariero in zadetek na lotu. 

Pri željah raje zaupajte svoji duši, da vas vodi, saj ona najbolje ve, kaj je dobro za vas. Po čem hrepeni? 

Vaša duša ni prišla na Zemljo brez načrta in čeprav nimamo dostopa do celotnega plana, nam ponuja majhne namige, če se le naučimo zaupati v tok življenja. 

Če se uskladimo s potjo duše, ne potrebujemo več spiska želja, saj samo živimo usklajeno s tokom življenja. Ne izsiljujejmo stvari in dogodkov. Ne lovimo jih. Nismo zataknjeni v pričakovanja. Naša usoda se odpira pred nami in z nami. 

V času tokratnega mlaja poskusite izstopiti iz delovanja ega in se predati višji sili. Ste sposobni zaupanja, da bo vse tako, kot mora biti? 

Ne bojujte se. Potujte skozi življenje bolj mehko in lahkotno. 

Premislite o svojih željah. Morda jih nekoliko preoblikujete. Naj vas ne blokirajo. 

Čeprav se zavestno ne zavedate svojega dušnega načrta, je pomembno le to, da zaupate in se prepustite vodstvu. 

Morda pa se na tokratni mlaj poskusite popolnoma predati in opustite vse želje in cilje. Položite roko na srce in naprosite vesolje, da vas vodi. Naj vam pokaže pravo pot. 

Dodatni nasveti:

Luna bo poravnana s Saturnom, zato je lahko tokratni mlaj tudi čas poln izzivov oz. preizkušenj. Če boste uspešno prestali teste, vas čaka sreča. 

Mlaj je čas, ko dobimo novo energijo in svež zagon za spremembe. Da lahko stopimo v novo, pa je treba razrešiti in počistiti staro, zato vas lahko življenje sili v čiščenje starega in vam pokaže, kje ste še vedno zataknjeni. Pojavijo se lahko razni strahovi, ki so skriti v vas. Pogumno jih premagajte. 

Če imate slabo samopodobo, ste pesmisitični in depresivni, se vse to lahko še poveča. Soočite s svojimi strahovi in temnimi deli, saj niso tako močni, kot ste lahko vi. 

Izkoristite ta čas tudi za boljše razumevanje sebe in svojih emocij. 

Srečno!

foreverconscious.com, consciousreminder.com

Poglejte si še: