Mlaj v ribah (6. marec)

V sredo, 6. marca 2019 ob 17:04 uri nastopi mlaj. 

Mlaj v ribah (6. marec) (foto: pixabay) pixabay
5. 3. 2019

Marčevski mlaj bo nastopil v znamenju rib. Na isti dan pa se Uran prestavi v znamenje bika. 

Ko počasno premikajoč planet, kot je Uran, spremeni znamenje, pošlje valove v kozmos, katere lahko občutimo na večih ravneh. Ta premik namreč sproži nov cikel, ki bo trajal do leta 2026. 

Vsi tej premiki nam pomagajo, da dvignemo svoje kolektivno zavedanje in premaknemo delovanje na planetu v novo smer. 

Veliko kozmične energije "brbota" okoli tokratnega mlaja, na nek način pa je ta energija tudi pod vplivom omenjene aktivnosti Urana. 

Marčevski mlaj nas pripravlja na vstop v nove "vode". Pripravlja nas, da se odpremo novim priložnostim, ki jih prinaša nov cikel, ter da zaupamo v tok in smer svojega življenja. 

Mlaj nas prav tako naproša, da opustimo kakršnakoli pričakovanja, ki nas zadržujejo, temveč, da sprejmemo povsem nov set idej in načinov mišljenja. 

Naproša nas, da nadgradimo svoj način razmišljanja in prekinemo z miselnimi vzorci in obnašanji, ki nam ne služijo več. 

V zadnjih mesecih smo (nekateri bolj, drugi manj) zviševali svojo vibracijo in čistili stare "pajčevine" v nas ter s tem pripravljali prostor za novo energijo. Trdo smo delali (in še vedno delamo), a vseeno je sedaj čas, da pričnemo tudi sprejemati novo. Da odpremo svoje roke in srca ter sprejmemo, kar nam vesolje pošilja. 

Življenje nas včasih lahko izčrpa. A kozmična sila je večja in mogočnejša od nas. Podpira nas, da zaživimo najboljšo verzijo življenja. Kozmos je naš vodnik. Dogodki v življenju pa ogledalo tega, kar se dogaja v nas, v globinah duše, v globinah srca. 

Naša duša se svetlika kot tisoče diamantov v svetlobi. Naša duša je mavrica barv in svetlobe. To je naša resnica, a mi vidimo samo telo, roke, noge in 3D obliko (ki je seveda ne smemo ignorirati). A potrebno se je zavedati, da smo več kot le fizična oblika. 

V času mlaja lahko vstopimo v nova področja razumevanja in modrosti življenja. Mlaj nas bo pripravljal na novo, ki nas čaka konec meseca (21. marca) na spomladanski ekvinokcij, ko se sonce vrne na začetno točko zodikalnega kroga. Takrat pa bo zares čas za novo in svetlejše poglavje. Poleg tega pa bo konec meseca tudi konec retrogradnega Merkurja. Le strpno torej v marcu. Saj bo kmalu mimo. 

Če vam ni všeč, kjer ste trenutno, bo mlaj ponudil nove možnosti in priložnosti, da pričnete razmišljati izven svojih zamejitev, da razmišljate širše in drugače v življenjskih situacijah. 

Če ste na določeno situacijo v življenju gledali iz ene smeri, vas mlaj naproša, da obrnete smer, da pogledate na situacije v svojem življenju iz povsem druge perspektive in jih vidite v povsem novi luči. Najhuje je, če se oklepamo določene perspektive kot pijanec plota. 

Vzamite pod drobnogled neko situacijo, ki vas trenutno razburja in dela nemirne, in poskušajte nanjo pogledati iz neke druge strani. Igrajte se z različnimi perspektivami. Iz kota nekoga drugega. Na način, ki vam je morda nelagoden. Razširite dimenzije v svojemu umu, naj pridejo povsem nove misli in inspiracije. 

Trenutno smo, kjer moramo biti. Točno tukaj, kjer smo, ima vse svoj namen. 

Spodbujeni bomo, da stopimo izven svojega uma in racionalnega razmišljanja in vstopimo v bolj kreativni prostor. Da pojemo, plešemo ter se umetniško izražamo. 

Da očistimo svojo glavo in se raje predamo ritmu srca. Naše srce je izredno močno magnetno polje, ki oddaja posebno inteligenco. Energija mlaja v ribi nam bo pomagala, da vstopimo v to polje. 

Ne verjamimo vsemu, kar mislimo. Očistimo svoje misli in se raje usmerimo v srce. Začutimo energijo, ki teče iz centra našega bitja. Dajmo svojemu srcu pozornost, ki si jo zasluži. 

Ker gre za zadnji mlaj pred začetkom novga astrološkega leta, je lahko nekoliko bolj napet z aktivnostmi in dogajanji. 

Ta teden nam bo prav tako ponudil možnosti, da smo v sebi, sami s seboj, s svojim srcem in s svojo dušo. 

Ne dovolimo umu, da nas spreobrne pod to energijo. Ne dovolimo sebi, da verjamemo v misli, ki nas ne izpolnjujejo ali navdihujejo. Dovolimo si misliti, da smo odlični. Dovolimo si, da vidimo sebe kot svetlobo. Mi smo vesolje, mi smo univerzum. 

Opustimo strahove in vse, v kar smo nekoč verjeli, pa danes ne velja več. 

Vstopimo pogumno v nove valove. 

Vir: foreverconscious.com