Mlaj v škorpijonu (28. 10.)

V ponedeljek, 28.10. ob 04:39 uri nastopi mlaj v škorpijonu. Poglejmo si, kakšne energije naj bi nam prinašal. 

Mlaj v škorpijonu (28. 10.) (foto: pixabay) pixabay
28. 10. 2019

Tokratni mlaj se nahaja v znamenju škorpijona in prinaša močne energije, ki se lahko dotaknejo naših globin. V zraku lahko čutimo spremembe in morda se nam prav v tem času odprejo nove resnice, ki nas bodo ponesle v povsem druge življenjske smeri. 

Karkoli se nam trenutno dogaja, smo vsi pozvani, da na dano situacijo pogledamo iz druge perspektive - povsem nove, kakršne doslej še nismo prakticirali. 

Običajno za to potrebujemo doživeti nekaj nepričakovanega ali šokantnega, kar nas pripravi do tega, da vidimo nekaj, kar poprej nismo. 

V tem času imejmo zato v mislih, da vedno v danih življenjskih situacijah iščimo širšo sliko in perspektivo. Ne bodimo zataknjeni v ozkoglednost. Ločimo se od situacije in jo poglejmo z viška. Videli bomo nekaj povsem drugega. 

Videli bomo lahko nekaj lepega. Kako čudovito je tudi to, da so še vedno delčki v življenju, ki nas zmedejo in vržejo iz tira ter nam tako pomagajo, da se še naprej razvijamo in učimo. Kako lepo je, da lahko čutimo močne občutke, ki nam pomagajo razumeti, kaj si želimo in kaj ne. 

Kako čudovito je dejstvo, da lahko ne glede na to, ali razumemo življenje ali ne, vedno razpremo krila, spremenimo raven svoje zavesti, zaupamo in se odpremo novemu. 

Škorpijon je znamenje transformacije, povezan pa je tudi z arhetipom orla in feniksa. Škorpijon se lahko transformira iz bitja, ki se brani s strupenim pikom v orla, ki lahko poleti visoko v nebo ter od tam opazuje življenje s širše perspektive. Nato kot orel vstopi v temo, se spremeni v pepel in na koncu vstane kot feniks. 

Škorpijon nam v tem času prinaša pomembno lekcijo o tem, kako se pomikati skozi svoje življenjske cikle.

Najprej iz ega stopimo v temno noč duše, na koncu pa dosežemo duhovno modrost. 

Poleg tega, da lahko ta mlaj na plano prinese nekatere vznemirljive informacije, prinaša tudi nepredvidljivo energijo. Lahko se v hipu razjezimo oz. nas preplavijo močna čustva. 

Prinaša torej nekaj ostre energije, a včasih potrebujemo intenizvnost ali ostrino, da se kolo transformacije prične vrteti. 

Dovolimo si občutenje različnih čustev, ki nas oblikujejo. Škorpijon je vodno znamenje, ki zlahka plava od enega čustva k drugemu. 

Pomembno je, da si ne dovolimo, da postanemo maščevalni, agresivni, sovražni, željni nadzora, moči ter da ne delujemo iz ega. Bolje je, da se odpremo drugačnim priložnostim, ki so vedno na voljo. Magija življenja je vedno okoli nas, če jo le želimo videti. 

Ne bodimo majhen strupen škorpijon, pač pa postanimo mogočni feniks. Vedno lahko rastemo in gremo še višje. 

Tokratni mlaj v škorpijonu nas tako naproša, da vedno znova "umremo" ter nato ponovno vstanemo.

Dovolimo si vprašanja, dovolimo si presenečenja in tudi življenjske "šoke", ki nas napajajo, da lahko rastemo naprej. 

Vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: 13 dobrih in slabih lastnosti škorpijona in Kaj je dobro početi v času mlaja