Mlaj v strelcu (26. 11.)

V torek, 26. novembra 2019 ob 16.06, nastopi mlaj v znamenju strelca. 

Mlaj v strelcu (26. 11.) (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
24. 11. 2019

Mlaj predstavlja svež začetek novega cikla. Priložnost, da obrnemo novo poglavje, da začnemo znova, da pričnemo delovati in razmišljati drugače. 

Tokratni mlaj v strelcu prinaša priložnosti, da pričnemo znova, da reorganiziramo določena področja v svojem življenju, da gremo d(a)lje... 

Od energetsko "težjega" mlaja v oktobru smo se predvsem prebijali skozi svoje strahove in jih poskušali sproščati. Poleg tega smo imeli še retrogradni Merkur, zato je bilo življenjskih izzivov pri vsakomur od nas verjetno več kot dovolj. To jesen smo bili vodeni v svoje globine, kjer je bilo potrebno poiskati novo moč. 

Vzamite si trenutek in premislite o svojih nedavnih preizkušnjah in razmislite o tem, kaj ste v tem času dosegli. 

Karkoli ste doživljali v zadnjih dveh mesecih, ste očitno preživeli! To je sedaj v preteklosti in pred nami je mlaj, ki predstavlja nov list v knjigi življenja.

Strelec je znamenje modrosti, zato lahko v tem času prebudimo tudi modrost, ki spi v nas in spodbuja našo rast ter nam daje jasne napotke, katero pot ubrati.

Lahko doživimo marsikatere spremembe (tudi na svetovnem nivoju ali v naravi). 

In čeprav ne vemo, kam točno bo naša "puščica" na koncu priletela, se lahko odločimo, kam jo želimo usmeriti. Razmislite o tem tekom tokratnega mlaja. 

To je tudi odličen čas za odpuščanje - predvsem samemu sebi - za vse, kar smo in nismo naredili. Za napake, za neljubeče misli in čustva, za neljubeča dejanja. 

Vredni ste lastnega odpuščanja. Tako se boste lažje odprli novim priložnostim, ki jih prinaša tokratni mlaj. 

Nikoli ni prepozno za novo in drugačno. 

Uživajte v novih poteh. 

povzeto po: foreverconscious.com

Poglejte si še: