Na katera znamenja bo sobotni MLAJ močno vplival?

V soboto, 13. marca ob 11.21 uri, nastopi mlaj v znamenju rib. 

Na katera znamenja bo sobotni MLAJ močno vplival? (foto: unsplash) unsplash
11. 3. 2021

Sobotni mlaj lahko deluje kot nekakšen čustveni gumb za "resetiranje". V čustvenem znamenju rib lahko prinese na površje globoka čustva in nas naproša, da sprejmemo svoje najbolj divje sanje. Za nekatere bo to romantičen in ustvarjalen čas, za nekatere pa nemiren in globoko transformativen. 

Ribi so znamenje domišljije, sentimentalnosti in eteričnosti. Prav tako smo v obdobju rib, zato že tako ali tako plavamo v oceanu čustev. 

Mlaj v ribah pa bo čas za povezovanje z našo občutljivo stranjo, za negovanje naše ustvarjalnosti ter za sanjarjenje o idealnosti. 

Na nekatere pa bo ta val čustvenosti vplival tako, da jih lahko malce vrže iz tira. Še posebej na tiste, ki imajo močno prisotno ognjeno energijo. Poglejmo si torej, kako bo sentimentalen marčevski mlaj vplival na ognjena znamenja. 

OVEN

Ovni ste po naravi neodvisni, igrivi in impulzivni ter zelo prisotni v fizičnem svetu, za razliko od "lebdečih rib". Pod vplivom mlaja se boste tako lahko podali na manj oprijemljivo popotovanje. Vaša duhovna plat kliče po raziskovanju. Povezujte se z nevidnimi silami narave, meditirajte v naravi. Če že imate svojo duhovno prakso, je to odličen čas, da si ji bolj posvetite. Ste izjemno pogumne narave, zato naj vas ne bo strah zaplavati v svoje globine! 

LEV

Tudi za leve bo to čas globlje introspekcije. Kaj se dogaja z vašimi čustvi? Ne bodite presenečeni, če vam v času mlaja ne bo do družabnosti in do zunanjih aktivnosti. Čas je za povezovanje z vašo dušo in očiščevanje. Čas je za soočanje s seboj. Kako delujete v odnosih v tem času? Odpovejte se občutku sramu ali krivde, naučite se raje bolj zdravega delovanja v odnosih. Ko boste pogledali v oči stvarem, pred katerimi se skrivate, boste lahko zares zacveteli! Prav tako bodo zacveteli tudi vaši odnosi. 

STRELEC

Mlaj vam prinaša priložnost za svež začetek. Lahko vas zelo močno zadane direktno v vašo šibko točko. Naproša vas, da si priznate, katere težave vas v odnosih in družini najbolj tarejo. Kakšne drame so prisotne? Kaj vas podzavestno obremenjuje? Raziskujte sebe in si dovolite plavanja v življenjskih spominih. Preglejte stare fotografije, poslušajte glasbo iz preteklosti, preberite svoje stare zapise... Morda najdete kakšen namig in motivacijo za odpuščanje. Z opazovanjem preteklosti boste lažje naredili potrebne zaključke in se odprli povsem novim poglavjem v življenju. 

Vir: bustle.com 

Več o prihajajočem mlaju si preberite TUKAJ.