Na ta znamenja lahko polna luna najbolj močno vpliva

16. 2. 2022
Deli
Na ta znamenja lahko polna luna najbolj močno vpliva (foto: shutterstock)
shutterstock

Kot verjetno že veste in tudi vidite na nebu, imamo jutri, 16. februarja, polno luno. Poglejmo si njen vpliv na nekatera znamenja. 

Pripravite se na intenzivne in strastne vibracije. Tokratna polna luna nam prinaša priložnost, da objamemo svoje želje, strasti, užitke ter svojo divjo plat. Kljub intenzivnosti, pa lahko prav v tem času najdemo potrebno samozavest in pogum. 

Vsakdo lahko čuti to polno luno, vendar nekateri čutijo levji temperament bolj kot drugi. To pa so... 

BIK

Polna luna poudarja vašo četrto hišo mame, doma in družine, kar vam daje priložnost, da razmislite o svoji strukturi. Preglejte svoj odnos z mamo, kaj še ostaja neprečiščeno? Morda je sedaj za vas posebno čustven čas, ko se počutite bolj sentimentalni in nostalgični. Poskusite ostati osredotočeni na sedanji trenutek tako, da vadite prizemljeno meditacijo in preživljate kakovosten čas z družino. Dom je lahko povsod, kjer je vaše srce. Vlagajte svojo energijo v izgradnjo močnejših vezi v vaši družini in med prijatelji. Temelji se lahko sedaj spreminjajo, hkrati pa vi postajate bolj močni.

LEV

Ta luna se seli v vašo prvo hišo, zato se boste morda počutili kot glavni lik. To je čas, da tiho razmislite o sebi, o svojih čustvih in odzivih, o svojih potrebah in željah, da boste lahko šli naprej. To je tudi čas, da usmerite energijo vase. Le pazite, da ne postanete sebični do drugih. Sedaj boste lahko bolje razumeli svoja čustva in tako boste lažje krmarili skozi življenje naprej. 

ŠKORPIJON 

Ali se počutite ujeti kje v svojem poklicnem življenju? Ta luna pade v vašo deseto hišo, ki vlada službi, delu, dosežkom, ugledu pa tudi očetu. Morda je sedaj pravi čas, da razmislite o tem, ali vaše delo služi vašemu višjemu namenu oz. kaj bi lahko na tem področju še spremenili, prestrukturirali. Vzemite si čas, da se lotite kakršnih koli težav na svojem delovnem mestu in razmislite o tem, kakšen vtis želite pustiti na svetu. Čas je, da se odločite, katero pot želite ubrati. Morda ne bo nič narobe, če posvetite nekaj časa tudi vašemu odnosu z očetom. 

VODNAR

Vaši odnosi so med to luno na "goreči" tapeti. Čeprav se morda počutite neprijetno zaradi visoke čustvene energije, je pomembno, da se izognete nepotrebnim konfliktom in obsojanju drugih, ter se raje osredotočite na svoje lastno čustveno delo, ki je potrebno za ohranjanje zdravih odnosov. Vzemite si čas, da razmislite o svojih potrebah v odnosih in se resnično poglobite v razpoke svojih čustev. To je čas, v katerem boste podrobno ocenjevali svoje odnose in se odločali, koga še želite obdržati v svojem življenju. Pa vendar naj fokus ostane na spreminjaju sebe. 

Povzeto po: bustle.com 

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"