Načrt za uspešno manifestacijo

Ali zakon privlačnosti res deluje?

Načrt za uspešno manifestacijo (foto: profimedia) profimedia
5. 12. 2018

Dobro desetletje nazaj, ko se je v javnosti pojavil film »The secret« ali Skrivnost, se je zgodil dvig zavesti mnogih ljudi. Pojavilo se je malo morje vprašanj ali zakon privlačnosti res deluje?

Rhonda Byrne, ki je napisala knjigo Skrivnost, nam v zgodbi opisuje, kako je prišla do odkritja, da je skrivnost človeštva zakon privlačnosti. Temeljna razlaga zakona je, da se nam v življenju manifestira vse, kar vidimo v svojih mislih.

Večina ljudi se lahko prepozna v primerih, ko jim zakon privlačnosti res deluje in si določeno stvar želijo in se jim potem tudi uresniči. Trik pa nastane, ko se ljudem zadeve ne uresničijo ali pa se jim zgodi ravno nasprotno. Zakaj prihaja do tega?

Naučite se uporabe zakona privlačnosti

Če veste, da na vsa telesa vpliva zakon gravitacije, potem se zavedajte, da ves čas na vsa telesa in ume deluje tudi zakon privlačnosti.
Pri njegovi uporabi je pomembno, da se zavedate, da s svojimi mislimi ustvarjate realnost tako kot to počnejo izumitelji, ki svoje ideje najprej izumijo v umu in potem v fizični obliki. 

Vsi vaši notranji pogovori in verovanja v določene stvari določajo, kaj boste kreirali v svojem življenju.

Če želite uspešno manifestirati stvari, ki si jih želite, imamo za vas zaporeden praktičen načrt:

1.  Vzemite si čas za razmislek in zapišite svoje želje v poseben blok ali zvezek.

2.  Podrobno opišite situacije, ki bi jih radi doživeli ali materialne dobrine, ki jih želite imeti.

3.  Bistven del je, da si ne predstavljate le, kaj si želite, ampak kakšna oseba si želite postati.

4.  Veselite se, kdo boste postali na poti do cilja, ki ste si ga zadali.

5.  Ne želite si ničesar, kar lahko škodi drugim. Bodite najboljši sodnik pri željah, ki jih imate.

6.  Vzpostavite navado hvaležnosti, namesto da bi vas motile stvari v trenutni situaciji, kjer ste, bodite hvaležni. Uspešni ljudje vedo, da se z vsako napako naučijo in tako stopijo korak naprej.

Ključna stvar, ki jo morate vedeti, je sledeča. Vsi smo nagnjeni k temu, da bi delali vse z minimalnim odporom. Kot voda, ki vedno utre pot po najnižjih točkah. To lahko vzamete za dobro stvar na način, da počnete v življenju tisto, kar vas res veseli in potem bo to prinašalo dobre rezultate in hitrejšo realizacijo želja.

Zakon privlačnosti ni to, da si nekaj zaželite, to ponavljate iz dneva v dan in ne storite nič drugega. Zakon privlačnosti deluje le v primeru, ko ga združite z dejanji v smeri proti vašim ciljem.

Veselite se ta trenutek, ker ste si pravkar dvignili zavedanje in zato naj to ne ostane le ideja ampak se lotite akcije!

Jure Andročec (Instagram:@jurearunner)

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri