Napoved za SEPTEMBER - nov val energije in motivacije

September prinaša nov val energije in (potrebne) motivacije. 

Napoved za SEPTEMBER - nov val energije in motivacije (foto: Unsplash) Unsplash
29. 8. 2018

September nosi vibracijo števila 9, ki v numerologiji predstavlja zaključno fazo pred novim ciklom. September je kot mesec "mature", ko praznujemo vse lekcije, ki smo jih osvojili v preteklem obdobju. 

Po vseh mrkih in retrogradnih planetih tega poletja, je september čas, da počistimo vso energetsko breme, s katerim smo se spopadali v preteklih mesecih. To je čas, da se organiziramo in uredimo stvari, ki so bile v turbolenci in kaosu v preteklih mesecih. Končno bomo čutili podporo in motivacijo za naprej. 

To je mesec za načrte in za razmislek o novih akcijah ter dejanjih. Motivacija bo v septembru še posebej visoka, saj se tako Mars kot Merkur gibata direktno, 5. septembra pa se jima pridruži še Saturn. 

V tem letu je na splošno ves čas pomemben razmislek o tem, kaj daje pomen in smisel našemu življenju. Je leto prizemljitve in iskanja stabilnosti. Zagotovo nam je že postreglo z mnogimi priložnostmi za rast in možnostmi, da najdemo pristne sebe. Da najdemo tisto, kar je zares naše in ne tisto, kar se od nas morda pričakuje. Da sledimo svojemu ritmu in svoji glasbi. Da najdemo svojo svobodo. 

9. september bo z mlajem v devici prinesel več jasnine glede stvari, ki so bile v preteklem obdobju meglene in nesigurne. Ta jasnina nam bo pomagala do več samozavesti in zdravja v novem ciklu. 

Morda se bodo ponovno pojavile določene stvari iz tega leta, da bi se dokončno zaključile.

Posebna sprememba energije sledi 22. septembra, ko nas čaka jesenski ekvinokcij. 24. septembra pa še polna luna v ovnu, ki nas bo še dodatno spodbudila k akciji. 

Po lenobnem in počasnem poletju september prinaša možnost za akcijo in za nove projekte. Dokončate lahko, kar vam to poletje ni uspelo. A razmislite o novih pristopih in načinih razmišljanja, naredite potrebne spremembe in zares osvojite lekcije tega poletja. 

Vse, kar potrebujemo v septembru je torej, da se uskladimo sami s seboj in najdemo tisto pot, ki je zares naša. 

foreverconscious.com

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri