Spolna energija ne potrebuje nujno partnerja, da se sprosti

V naši spolni oz. sakralni energiji se skriva velika moč.

Spolna energija ne potrebuje nujno partnerja, da se sprosti (foto: profimedia) profimedia
4. 10. 2022

Ostanite v stiku s svojo čutnostjo. Sledite temu, kar vam prižge ogenj v srcu in z energijo napolni vašega duha.

Smejte se, gibajte, plešite in igrajte, ne glede na starost. Občutite, kako vaša energija teče skozi vaše telo.

Vaša spolna oz. sakralna energija je vaša življenjska moč. To ni le seksualna izkušnja med ljudmi, temveč vaš notranji vir. Je utrip življenja, čista ustvarjalna sila.

V naši sakralni energiji se skriva toliko moči. Pomembno je, da se zavedamo, da naša sakralna energija ne potrebuje partnerja, da se sprosti in teče skozi naše telo. Ne gre za spolno izkušnjo med ljudmi, pa tudi za samozadovoljevanje in orgazem ne (seveda so lahko del tega, a ne nujno).

Predvsem gre za to, kako se počutite v svojem telesu, v svoji koži. Kako smo povezani s svojo ženskostjo ali moškostjo? Si vzamemo čas, da začutimo sami sebe, kako naša izvorna energija teče skozi naše telo ... da začutimo svojo ženskost ali moškost.

Če poskrbite, da se energija pretaka po vašem telesu, medtem ko zaznavate in spoštujete to, kako senzibilno in dragoceno je vaše telo ... boste začeli opažati premik v svojem dojemanju življenja na splošno.

Postajali boste bolj energični in zbudili se boste z občutkom strasti do novega dne, ki se vam ponuja z novimi možnostmi in priložnostmi.

Ko se podamo v globine raziskovanja svojega telesa in sprostimo čustvene, energijske in fizične napetosti, ki blokirajo prost pretok naše življenjske moči, se zgodi nekaj neverjetnega – prebudi se naša vitalnost. Takrat vstopimo v svojo resnično moč.

Prirejeno po: Tara Isis Gerris

Preberite si še: Za katera znamenja bo OKTOBER še posebej uspešen?