5 navad, ki jih imajo globoko povezani pari

»Nekatera razmerja preprosto delujejo,« je prva misel številnih, ko ugledajo srečni par. Kar pa ne vedo je, da obstajajo določene navade, ki pare bolj tesno povezujejo in jim posledično prinašajo tudi srečo. Tokrat bomo obravnavali 5 navad, ki si jih delijo srečni pari. 

5 navad, ki jih imajo globoko povezani pari (foto: unsplash) unsplash
9. 10. 2018

1. Čustvena podpora in majhne pozornosti

Pari, ki so globoko povezani, en drugega medsebojno čustveno podpirajo, spodbujajo se s pozitivnimi interakcijami, to je lahko na primer že lepo voščilo za dobro jutro, nepričakovana sporočila ali objem vašemu partnerju zagotovo polepšajo dan. Doprinos pozitivnih malenkosti ima zagotovo daljnosežne vplive na srečnost v razmerju.

2. Povezanost na filozofski ravni

Razmerje je bolj uspešno oz. ima prihodnost, če si para delita skupne vrednote, filozofije, poglede in celotno razumevanje življenja... Oz. če je njuna osebna rast vsaj približno vzporedna. 

3. Zanimanje za drugega 

"Kako si? Kaj se ti je zgodilo danes?" Pogovori in zanimanje za drugega pomaga pri gradnji in krepitvi zaupanja med partnerjema. Navsezadnje ste skupaj z osebo, ker bi jo radi vedno znova spoznavali in jo ljubili.

4. Prikazovanje naklonjenosti 

Skrivne šale in ljubkovalna imena vaju lahko še bolj povežejo. Počutita se posebno, prav tako pa lahko drugi začutijo energijo vajine povezanosti.

5. Močno zaupanje

Močno ukoreninjena veza je osnovana na zaupanju. Kjer je prisotno zaupanje, ni prostora za ljubosumje in strahove. Partnerja, ki si resnično zaupata, si slednje potrjujeta vedno znova. To jima pomaga vzdrževati zaupanje na vseh ravneh razmerja.

Naj slednje navade tudi vam pomagajo okrepiti vašo vez.

Vir: conciousreminder

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri