Ali lahko nekdo nad vas pošlje slabo energijo?

Ali je mogoče, da nekdo nad nas pošlje urok ali pa slabo energijo? Odgovor je da, toda to še ne pomeni, da se nas ta energija lahko dotakne.

Ali lahko nekdo nad vas pošlje slabo energijo? (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2023

Tako kot lahko pošiljamo ljubezen, pozitivne vibracije in misli, lahko to počnemo tudi s slabimi nameni, zavedno ali pa nezavedno. 

Če nekomu pošiljamo slabe misli, ima to posledice. Če nekdo slabe misli usmeri proti vam, se vas lahko te dotaknejo samo, če ste v nižjem stanju zavesti. Ko vibrirate na višji frekvenci (niste v stanju strahu ipd.), varujete svojo energijo, vam ne more škodovati nobena tuja nizka energija.

Na nek način vsak dan odganjamo slabo energijo, ki jo nosijo drugi. Pomislite na razne agresivne voznike, nesramne ljudi v trgovini, zoprne varnostnike, tečne šefe… Njihova energija se vas lahko dotakne samo, če ste izredno občutljivi in v slabem/nestabilnem stanju. 

Kadar ste dobro razpoloženi, trdno stojite z obema nogama v svojem centru oz. v svoji moči, slabe energije niti ne opazite oziroma ji ne dajete nobene vrednosti. Tudi okolica se navda vaše dobre energije in odnosi z drugimi so lažji. 

Kako se očistiti negativne energije, ki vam jo pošilja nekdo drug?

1. Zaprite oči in si predstavljajo lepo belo svetlobo. Opazujte, kako svetloba obdaja vaše telo in se širi v vse smeri, tako da na koncu obdaja vaše fizično in energijsko telo.

2. Predstavljajte si, da so vse slabe misli odgnane stran, kot bi odpihnili oblak črnega dima. 

3. Opazujte oblak črnega dima pred seboj. Zavedajte se, da vas vaša bela svetloba ščiti pred njim in da nič ne more prodreti skoznjo. Nato si predstavljajte, da črni oblak ali pa tisto osebo, ki ga je nad vas poslala, objamete. Ko to storite, se s črnim oblakom preplete vaša bela svetloba in ga očisti. Oblak postaja vedno bolj bel in oseba, ki je nad vas poslala slabe misli, žari v beli luči.

4. V mislih lahko ponovite: 'Žal mi je. Prosim, oprosti. Hvala. Ne zamerim ti. Rad/a te imam.'

5. Predstavljajte si, kako izstopate iz te energije. Ste čisti in bela svetloba v vas in okoli vas bistro žari. Čutite, da ste varni in ljubljeni. Trikrat ponovite: 'Vedno sem varen/a in zaščiten/a. Vselej me obdaja božanska energija.'

Ne pozabite: strah je vaš največji sovražnik. Ne dovolite mu, da uničuje vašo  svetlobo. Nihče vas ne more prizadeti brez vašega privoljenja in vi ste tisti, ki postavljate meje!

Vir: Forever conscious

Preberite še: