November nas bo postavil na glavo!

Kaj nas čaka v novembru po napovedih numerologinje Lili Sorum? 

November nas bo postavil na glavo! (foto: profimedia) profimedia
30. 10. 2019

Nahajamo se v času, ko si bomo zlahka premislili in ravnali popolnoma drugače, kot smo si sprva zamislili (v oktobru). Zaradi vpliva mojstrskega števila 11, je mesec november pomemben, saj nam, kot vsako leto, pomaga pri dvigovanju naše lastne vibracije. Spodbuja nas, da smo bolj resnicoljubni. Mnogi numerologi ta čas poimenujemo "mesec mojstrstva".

Pravzaprav smo lahko le mojster sebe. Ko delamo na sebi, odkrivamo plast za plastjo in se soočamo z izzivi, negujemo svojo dušo. Pravijo, da so v naši podzavesti spomini na naša prejšnja življenja in zapisi naše duše.

November v letu 3 vam pomaga izluščiti spomine prejšnjih življenj in jih ločiti oziroma razlikovati od spominov vašega otroštva. Vemo, da tudi v otroštvu včasih potlačimo svoja čustva, kadar so travme premočne ali pa smo bili preprosto premajhni. Vse prevečkrat je trend iskanja odgovorov usmerjen v prejšnja življenja, otroštvo pa je nekako ob strani.

Kaj početi novembra?

Predvsem se usmerite v raziskovanje modrosti življenja preko lastnih izkušenj v ranih letih. Namreč, sama energija, ki vas obdaja, vam pomaga preseči izzive, ki so bili za vas v vaših mlajših letih prezahtevni. Seveda si je vaš um predvsem zapomnil le prezahtevnosti. Danes niste več otrok. Zdaj ste veliko bolj zreli in izkušeni ter imate novo možnost.

Novembra boste imeli priložnost popraviti prvi vtis

Lahko bi dejali, da ste v času, ko vam je dovoljen ''popravni izpit''. To pomeni, da boste deležni podobnih skušnjav kot v preteklosti. Boste podlegli?

Morda bi vas ta mesec lahko spomnil na februar, morda bi se lahko pojavili podobni ljudje, podobni izzivi. Kako ste takrat napredovali s svojimi cilji in kako se jih lahko bolj učinkovito lotite sedaj, nekoliko bolj zreli?

Ohranite mehkobo. Varni ste in popolni točno takšni kot ste, četudi še niste razsvetljeni.

Mojstrstvo

Hodimo lahko po poti svetlobe ali teme. Vsaj tako pravijo. A kaj, ko je resnica ta, da ne hodimo po beli ali po črni poti, temveč po odtenkih sive. Nihče ni 100% zloben in nihče 100% angelsko dober. Smo tu, da se učimo in seveda se ob tem zmotimo ter delujemo slabše kot bi lahko. Novembra boste deležni ostrejših opomnikov. Uporabite jih kot ogledalo, kdo ste in kdo niste?

Vprašanje, ki si ga bomo verjetno kar pogosto postavljali v tem času bo: ''Kdo je zdaj tu nor?'' Morda je vsak malo nor.

Drznite se pokukati preko tega, kar verjamete, da je prav ali narobe.

Drznite si preseči sebe in to, kar vi mislite, da so vaše meje.

Mislite, ali veste? Ste poskusili? Ste dali vse od sebe?

Lep november vam želim!

Mesečnik je z Ljubeznijo napisala za vas LiLi SoRuM 

Poglejte si še: