NOVEMBER prinaša nov, končno drugačen val energije

November prinaša nov, končno drugačen val energije, ki se usmerja v notranjost in ne več toliko v okolico. Zato je pričakovati tudi, da se bo občutek pritiska iz okolice vsaj malo umiril.

NOVEMBER prinaša nov, končno drugačen val energije (foto: pexels) pexels
30. 10. 2021

Letos smo dobesedno bombardirani z vseh strani s preobilico informacij, manipulacij, da ne rečem laži. Prepolno je impulzov, zmedenih dražljajev in razdvojenosti.

Razjasnilo se (nam) bo!

November na nas vpliva z vibracijami števila 7, to pa rado razkriva resnico. Čisto resnico. Pričakovati je, da bomo lažje dostopali do bolj verodostojnih informacij. Bolj preudarno bomo analizirali tiste situacije, ki nekako nimajo smisla ali pa imamo občutek, da smo v njih nemočni. Zdelo se bi lahko, da se končno znova prebuja stara dobra zdrava kmečka pamet.

Nagibajte se k zrelim izbiram

November kot enajsti mesec je vsako leto mojstrski čas in kot tak nam prinaša mnogo spoznanj o sebi. Za delo na sebi pa je nujno potrebno, da se ne osredotočamo več navzven, temveč v svojo notranjost. Namen tega časa je dvig kolektivne zavesti, izboljšanje naših lastnih zaznav ter na kratko: zrelost.

Bodimo tako bolj odrasli in odgovorni za sebe in okolje, ki ga s svojo prisotnostjo ustvarjamo. Vprašajmo, kakšen doprinos smo svetu, ki ga želimo videt in v njem živeti.

Nihanja se še niso končala

Še vedno bomo nihali v lastni presoji, razpoloženju, počutju in pričakovanji ter predvsem odzivih. Ne zahtevajte od sebe nemogočega. Vsi se še učimo. Prav nihče izmed nas še ni razsvetljen. Bodimo predvsem bolj strpni, potrpežljivi in razumevajoči. V vsakem nasprotju leži nauk. Dokler nihamo, še nismo našli svojega centra in s tem ni nič narobe.

Čustveni? Pišite!

Včasih težko izrazimo, kar občutimo. Včasih nismo najbolj prepričani, da vemo, kaj čutimo in še manj zakaj ter od kod se porajajo občutki. Pišite! Med pisanjem se lahko zgodi, da bo izbruhnilo na plano marsikaj sicer našemu zavednemu in vedno nadobudnemu umu zakrito. Naša podzavest bo bolj aktivna novembra. Pišite.

Vsak izmed nas je mojster

Vsi smo mojstri. Sebe! Zato stopajte po svoji unikatni poti. Rodili ste se, da bi sijali v svojih najlepših odtenkih. In tako kot se v naravi prelepa barvita jesen prevesi v sivo zimo, pridejo tudi v naših življenjih obdobja, ko se počutimo kot zadnja pozabljena siva miš. A ti dnevi slej kot prej minejo in imajo svoj namen. Včasih najbolj jasno vidimo barve ravno v sivini.

November naj bo mesec odmika vase. Naj bo to čas zase. Obdobje prepoznavanja samih sebe. Tako kot se spreminja življenje, se spreminjamo mi. Dajmo, spoznavajmo sebe – zagotovo sta nas zadnji dve razburkani leti spremenili.

Želim vam november poln Ljubezni in prijetnih trenutkov.

Numerološko napoved je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM, www.lili-sorum.com

in Če se soočate s hudo preizkušnjo, vam trenutne energije podarjajo MOČ