Numerologinja pravi: "Avgust bo prijeten in naporen"

Avgust obljublja drugačen, naravnost nasproten pogled. Pred nami so izzivi ega, sebičnosti, užaljenosti, dramatičnih izbruhov, iluzije in usodne privlačnosti, pravi numerologinja Lili Sorum. 

Numerologinja pravi: "Avgust bo prijeten in naporen" (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
27. 7. 2020

Avgust bo mesec nasprotij

Avgust prinaša drugačen pogled na svet in na sebe. Čakajo nas izzivi ega, egoizma, iluzije in pa domišljije. Je nekaj res, ali ni? Srečevali bomo tudi svoje nasprotje, zato se nanj pripravite.

Avgust: nasprotja se privlačijo

Poudarek bo na naši notranji moči, zato se bo kazala naša lastna nemoč. Okrepila se bo potreba po potrditvi, zato nas čakajo tudi dramatični trenutki čustvenih izbruhov. Uporabite energijo meseca za ustvarjanje pozitivnega, ne vdajajte se obupu.

Celotno leto je skupek nasprotij, podobno navodilom: ”morate nositi maske, razen kadar ni treba.” Deležni smo nasprotujočih si informacij, hitro menjajočih stališč, predvsem pa nepričakovanih preobratov, tako na globalni kot na osebni ravni.

Notranja moč in občutek nemoči

Samozavesti ne boste okrepili tako, da sami sebe hvalite (razen tisti z narcistično motnjo). Notranja moč se krepi preko težkih izzivov, zato se obetajo situacije, v katerih se boste lahko počutili nemočne. To bo še posebno težko za vse, ki imajo potrebo po kontroli ali po tem, da imajo prav. Kaj hitro bi se tako lahko srečali z užaljenostjo oseb s (preveč) napihnjenim egom, ki se bodo hočeš nočeš soočali s svojo (ne)sposobnostjo. Vsi bomo deležni ogledal na vseh področjih življenja, predvsem pa se bo jasno odražalo, kdo ima dvojna merila ter kdo ima o sebi previsoko in kdo prenizko mnenje.

Gradite v oblakih ali morda ciljate prenizko?

V času nasprotij lahko lažje razberemo ali delamo račun brez krčmarja ali pa smo morda preskromni. Avgust je enkraten čas, da se vprašate: bi dejali, da si morda zastavljate prenizke cilje, ali pa ravno nasprotno, gradite v oblakih? V tem času se bodo sesuvale iluzije, v katere bi lahko do zadnjega izdihljaja verjeli. Včasih se zgodi, da kljub dokazom, dejstvom, ki zrejo v obraz, nekako vseeno verjamemo iluziji, ideji. Namesto da bi hranili pravljico, usmerite to energijo v iskanje kreativnih rešitev, tam, kjer lahko dejansko vplivate in nekaj spremenite. Drugih ne boste spremenili, dokler se tako ne bodo odločili sami – in vso pravico se imajo odločiti tako, kot vam ni všeč. Kot jo imate tudi vi. Nikomur niste dolžni poslušnosti.

Pravljica ali pravljičnost – odnosi še vedno v ospredju

Avgust bi lahko bil mesec, v katerem se boste na sveže popolnoma zaljubili. V obstoječih odnosih pa bodite previdni, da ne nasedate pravljici, v želji po pravljičnosti. Kadar si močno želimo nečesa, se lahko zgodi, da vidimo potrditev izpolnitve želja in ”znake” tam, kjer jih v resnici ni. Seveda pa ravno nasprotno velja tudi, da nas bo lahko nekdo prav posebno presenetil... 

Nasprotja se privlačijo z namenom

Če bi še vedno počeli vse enako, bi verjetno še vedno prebivali v jamah. Kadar poskusimo nekaj novega, presežemo svoje strahove in omejitve, storimo obratno od pričakovanega ter nasprotno od navajenega, se šele lahko naučimo nekaj novega in dosežemo napredek. Ali pa si pač dokažemo, da je obstoječe bilo bolj ‘prav’. Srečevali boste svoja nasprotja in se v njih morda celo našli. Avgust bo vse prej kot dolgočasen. Nič na temu svetu ni črno belo, zato tudi nihče izmed nas ni črn ali bel, vsi smo unikaten odtenek barve, ki se venomer spreminja.

Ni vse zlato, kar se sveti in nič ni tako slabo, da ne bi mogli izluščiti nekaj dobrega. Avgust bo kreativen čas, ko vas lahko domišljija zavede ali pa pričara najlepše trenutke. V tem času bomo izrazito deležni dvojnosti, tako lepega kot grdega, tako prijetnega kot napornega. Vse to je življenje.

Izluščite ven preprosto: SEBE.

Z ljubeznijo za vas, svetovalka, motivacijski coach in numerologinja, Lili Sorum

Poglejte si še: