Okrepite svojo avro in energijska občutenja

Vaše psihične energije se manifestirajo v obliki avre okoli vašega telesa. Avra je pravzaprav energijsko telo, ki je v interakciji z drugimi in posledično vpliva na ljudi, živali, rastline in celo na nekatere objekte.

Okrepite svojo avro in energijska občutenja (foto: profimedia) profimedia
25. 9. 2017

Obstajajo različne teorije o sposobnostih zaznavanja in videnja, vendar vse slonijo na prepričanju, da se psihični, mentalni in dušni vidiki vašega bitja med seboj prepletajo, kar ustvarja energijsko polje, ki obdaja vaše telo.

Avra je energijsko polje okoli vašega telesa, ki močno vpliva na vaša občutenja in občutenja drugih ljudi. Po navadi ljudje začutimo energijo posameznika, ker od sebe oddaja specifično vibracijo. Avra so pravzaprav vse tiste subtilne energije, ki nas obkrožajo, ustvarjajo pa jih naše misli, dejanja, karma, prepričanja in zdravje. Pogosto je avra opisana kot da sestoji iz 7 plasti barv, ki obkrožajo naše telo, ter se povezujejo med seboj s sedmimi čakrami v hrbtenici. 

Zdravilne avre

Vaša avra je v interakciji z energijskimi polji z ljudmi iz okolice. Zato je pošiljanje pozitivne energije lahko tudi učinkovito pri krepitvi notranjih občutkov in splošnega dobrega počutja drugega posameznika. S svojo energijo lahko namreč napolnite oz. okrepite avro drugih ljudi; gre se za zdravilno prakso, ki jo uporabljajo tudi številne dušne tradicije, kot je npr. Reiki. Z zdravimi močmi energije in s pozitivnimi vibracijami, ki jih oddajate, pa okrepite tudi globino in moč svojega energetskega polja. Zato se dobro z dobrim vrača, kar se lahko čuti že pri naših občutkih notranje moči.

Kako lahko vidimo avro?

Otroci pogosto vidijo avre, vendar se tega povsem ne zavedajo ali ne razumejo njihovega pomena. Po navadi si nekoga predstavljajo v določeni paleti barve, brez da bi vedeli, zakaj so pobrali barvno energijo določene osebe. Odrasli izhajajo bolj iz logičnega vidika, zato rabijo veliko več časa, da jih lahko zavestno zaznajo in vidijo. Najboljši način krepitve videnja avre so občutki, ki jih čutimo po srečanjih z ljudmi, bodisi se počutimo odlično, napolnjeni ali pa se počutimo izčrpani. Pri videnju avre nam pomaga tudi meditacija, saj ima meditacija daljnosežni vpliv na to, kako zaznavamo sebe in svet okoli sebe. Videnje določene barve nam lahko pove veliko o vaši avri in o vaši osebnosti.

Za pomen barv si preberite naslednji članek: Zdravilni učinki barv – Kaj pomeni vaša najljubša?

Kako lahko spremenite barvo svoje avre in okrepite pozitivne vibracije?

S svojo avro komunicirate z okolico, pa če se tega zavedate ali ne. Če želite okrepiti svoja občutenja, vibracije, notranjo moč, lahko to naredite s številnimi načini. Začnite lahko s praksami, kot je bodisi meditacija, joga oz. vse, kar vas vodi k vaši svoji notranji resnici. Začnite se bolj zdravo prehranjevati in redno telovaditi. Prečiščevanje in ohranjanje ravnovesja v telesu namreč izboljšuje razpoloženje, čuječnost, koncentracijo in pozornost. Naučite se soočati s številnimi stresi, tako da si zadate manjše opomnike, s pomočjo katerih se boste spomnili, da boste pozorni na pomembne stvari ter ohranili pozitivno miselno naravnanost.

Svojo avro najbolje okrepimo s tem, ko skrbimo za svoje zdravje in se obdamo z okolico, ki nas navdihuje. Tudi polepšanje svojega dnevnega in poslovnega prostora ima velik vpliv na to, kako se počutimo in kakšne podzavestne odločitve sprejemamo.

Vir: http://blog.sivanaspirit.com/auras-see/ Sivana East

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri