Ovnov čas nam prinaša večjo moč

25. 3. 2019
Deli
Ovnov čas nam prinaša večjo moč (foto: pixabay)
pixabay

Sonce se že nahaja v znamenju ovna in nas poziva k bujenju in akciji. 

Oven je prvi znak zodiaka in njegovo obdobje bo napolnilo različna področja našega življenja s posebno aktivno in ognjeno energijo. 

V astrologiji oven predstavlja glavo, začetek, vstopno točko v novo poglavje. 

Ko pričnemo določeno pot, smo energični, močni in hitri. Hkrati pa tudi neučakani in nestrpni. 

Predvsem smo lahko pod to trenutno energijo zelo efektivni in inspirirani za novo. 

Vendar moramo biti tudi pazljivi in zavestni, kaj počnemo in kaj izbiramo. Ovnova energija je močna in neposredna, vendar je lahko tudi impulzivna, zaradi česar sprejemamo odločitve brezglavo in prehitro. Še posebej v tem tednu, ko še nekaj dni deluje retrogradni Merkur, velja dvakrat preveriti, kaj počnemo. 

Čeprav bomo polni navdušenja in energije, se moramo spomniti tudi, da se ustavimo, pogledamo okoli sebe in prisluhnemo drugim. 

Prisluhniti pa moramo tudi občutku v sebi, ki nam služi kot zemljevid ali vodnik. 

Iz ega se moramo preusmeriti na višje ravni zavedanja. V tem času ne smemo dovoliti, da zapademo v stanje "jaz vse vem", pač pa biti odprti za drugačno, novo in se naučiti prisluhniti drugim ter biti bolj potrpežljivi. Pazljivi moramo biti, da ne zapademo takoj v stare vzorce in navade. 

Sedaj imamo priložnost, da naredimo nekaj drugače, da dvignemo svojo vibracijo in spremenimo način gledanja na svet. Da zaživimo z novim razumevanjem, ki izhaja iz višje ravni zavesti. 

Ovnov čas nas spodbuja, da dvignemo svojo energijo, da spustimo stare okove in delamo na kreaciji novega. 

Morda nimamo nadzora nad tem, kaj nam pot prinaša, imamo pa nedvomno nadzor nad svojimi občutki, ki jih proizvajamo. 

Vsi smo tukaj zaradi izkušnje. Da spoznamo sebe. Smo vesolje, ki se nekaj časa izkuša kot človek. Ta človeška izkušnja nam dovoljuje, da razumemo, kdo smo v svoji biti. 

V tej izkušnji na Zemlji doživljamo vse mogoče. Naj nas ne bo strah. Nikar ne bežimo pred konflikti ali pred resnico. Pojdimo globlje. Le če gremo globoko, bomo lahko našli ljubezen. Ljubezen pa je naša resnica. Iz nje lahko črpamo moč in pogum, ki ga potrebujemo na svoji poti. 

Naj nas ne prestrašijo ovire na poti. Ne dovolimo si stresa. V sebi imamo moč, da se dvignemo nad. Z ljubeznijo. Z iskrenostjo. 

Vedno bolj topli dnevi nam še dodatno pomagajo, da stopimo izven svoje lastne sence, postanemo bolj energični in strastni v izpolnjevanju svojih želja. 

Izkoristite čas ovna za pridobitev osebne moči in navdušenja nad življenjem. 

foreverconscious.com