Plesno-meditativni Sensa vikend: Potovanje v kraljestvo Šambale

3.–5. oktober 2014, Grand hotel Portorož *****, LifeClass Hotels & Spa

1. 9. 2014

S plesom, dihom, meditacijo in glasbo bomo od petka do nedelje potovali na višje ravni bivanja, v deželo, imenovano Šambala. Šambala je mitsko Zlato mesto sreče, harmonije, razumevanja, popolnosti, po katerem hrepeni vsaka duša. Vanjo vstopimo, ko se naša zavest prebudi na vseh ravneh. Ko se zlijemo z neskončnim oceanom, se naše življenje začne odvijati na drugačen, čudežen način. Skoraj tridnevno potovanje v lastno notranjost, k Šambali, vam lahko za vedno spremeni vašo percepcijo sveta in življenja.

PROGRAM

Petek

17.30-19.00

Delavnica: Nazaj k Izvoru s Kristino De Ventus

Pot k popolni svobodi bivanja, brez misli, prepričanj, spominov in navad, bomo začeli z odlično plesno pedagoginjo Kristino De Ventus na delavnici Ishmecha. Ishmech je plesni sistem sedmih stopenj, sestavljen iz metod in vaj, ki vodijo do svobode čutenja, doživljanja, kreiranja in razumevanja izvorne, tihe in mile vibracije, iz katere je nastalo vse življenje.

19.00-20.00

Večerja

21.00-22.30

Glasbeni večer z glasbeno-meditativno zasedbo Shamballa

Skupina Shamballa deluje z namero združiti ljudi v glasbi,meditaciji in ljubezni. Ob živih zvokih kitare, bobnov, klaviatur in skupinskem petju bomo brez napora vstopili v notranji svet Tišine, ki je področje Šambale. Glasbeno druženje z Rokom Gršičem, Timom Zupančičem, Matejem Perihom-Jagatom in Žigo Šercerjem ustvari močno energijsko polje, ki vzbudi naše subtilne energije in omogoči notranje zaznavanje sebe.

Sobota

6.45-8.30

Delavnica dihalne tehnike rebirthing s Tadejo Kern

Tehnika rebirthinga omogoča globoko raziskovanje samega sebe in preventivno deluje na naše zdravje. Osnova tehnike je zavestno povezano dihanje, ki našemu dihu povrne prvobitno moč in nas poveže z življenjsko energijo, večinoma neprebujeno in neizkoriščeno v nas. Izvajali bomo skupinski rebirthing, med katerim se med udeleženci ustvari energetska povezava, zato je lahko to še posebej močna izkušnja.

8.30-10.00

Zajtrk

10.00-11.00

O izkušnjah, ki smo jih doživeli med reberthingom, se bomo še dodatno pogovarjali s Tadejo Kern.

11.30-12.30

Delavnica petja manter s skupino Shamballa

Eden od načinov, kako potovati v deželo Šambale, je petje manter ob glasbi, saj nas odpira zdravilnim energijam univerzuma, ki se kanalizirajo skozi močne starodavne duhovne tekste. Učinek, ki ga ima skupinsko petje manter, občutimo še nekaj časa. Prisotnost na takem dogodku deluje izrazito antistresno ter poveča našo notranjo moč, da lahko lažje premagujemo vsakdanje težave in razrešujemo omejujoče vzorce.

13.00-14.00

Kosilo

16.00-19.00

Delavnica aromaterapije: Naravna kozmetika za zimo

S certificirano aromaterapevtko Melani Kovač se bomo naučili izdelati naravni razkužilni sprej za roke (in zrak) v zimskem času, dezodorant v stiku, olje za telo, serum za obraz in kožo okrog oči, masko za okrepitev las, aromatično ploščico in hranilno kremo za roke. Z delavnice pa bomo odnesli tudi aromatična darila.

19.00-20.00

Večerja

21.00-22.00

Večerni Shamballa satsang krog ob morju

Skupinska glasbena meditacija na prostem, ob morju, bo praznovanje Trenutka. Šele takrat, ko smo sposobni živeti v trenutku, tukaj in zdaj, lahko občutimo življenje v njegovi (po)polnosti, šele takrat nam Šambala velikodušno odpre vrata, da lahko vstopimo v njeno kraljestvo.

Nedelja

8.00-10.00

Zajtrk

10.30-12.30

Delavnica srčnih plesov s skupino Shamballa

Plesi srca naše središče premaknejo iz glave v srce. Tovrstne plese so šamani in sufiji uporabljali kot sredstvo za doseganje stanja razsvetljenja. Čeprav so sestavljeni iz preprostih plesnih elementov in besedil, imajo neverjetno moč preobrazbe.

13.00-14.00

Kosilo

Cena celotnega paketa je 220 €.

Cena paketa vključuje 2 prenočitvi v Grand hotelu Portorož *****, s polnim penzionom, uporabo bazena z enkratnim obiskom savne, delavnice. Doplačilo za enoposteljno sobo: 40 €.

Prijave na tel: 05 692 9001 ali po e-mailu booking@lifeclass.net

(Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa)