8 pogostih “naključij”, ki kažejo, da ste na pravi poti

Naključja, ki to niso, ali sinhronosti z globljim pomenom. To so trenutki, ko ste ob pravem času na pravem mestu.

8 pogostih “naključij”, ki kažejo, da ste na pravi poti (foto: shutterstock) shutterstock
22. 1. 2023

Skozi sinhronosti vam vesolje sporoča, da ste na pravi poti. A potrebno jih je tudi razumeti in upoštevati, saj nenazadnje to niso “naključja”, temveč nosijo v sebi pomembna sporočila. So čudovita izkustva, ki jih nikar ne zanemarjajte.

1. Nenačrtovana srečanja starih prijateljev

Če je čas, da se nekdo vrne v vaše življenje, bo vesolje poskrbelo, da se s to osebo srečate. Morda je čas, da nekaj razrešite ali pa kaj ponovno ustvarite skupaj. Razlogov, zakaj nekoga srečate je seveda toliko, kot je ljudi. Čas bo pokazal, kašen je namen. Bodite odprti za uvide. 

2. Spoznate nove ljudi, ki vam pomagajo pri vaših trenutnih izzivih v življenju

Vesolje vam priskrbi pomoč v obliki novih ljudi, ko to potrebujete. Če naprošate vesolje za pomoč, bodite pozorni, ali vam jo morda ponuja skozi druge ljudi. Vedno pa seveda srečujete ljudi, s katerimi imate določena skupna učenja - od katerih se morate nekaj naučiti ter obratno. 

3. Prejmete darilo, ki ste si ga potihem želeli

Morda prejmete v dar nekaj, kar ste si že nekaj časa želeli in ogledovali, pa niste tega nikomur povedali. Prijatelj pa je videl nek predmet in ob njemu pomislil na vas ter vam ga podaril. Tudi to je primer čudovite sinhronosti vesolja. 

4. Časovna popolnost

Opazite, da ima vse v vašem življenju popolno časovno sosledje. Na pravem mestu ste znajdete ob pravem času. Ko potrebuje pomoč, srečate nekoga, ki vas reši, ko se vam mudi, so vse luči na semaforju zelene... Tako je predvsem takrat, kadar greste v življenju s tokom. 

5.  Odgovori na vprašanja

Nekaj vas teži in iščete odgovor na določeno vprašanje. V trenutku vas prešine jasna misel, kaj storiti in kako. To so misli, ki niso zrastle na vašem zelniku, temveč ste jih prejeli, kakor radi rečemo, "od zgoraj".  

6. Pomislite na nekoga tik preden vas pokliče

Sigurno se vam je že kdaj zgodilo, da vas je oseba prešinila v mislih, nato pa ste v naslednjem trenutku prejeli klic ali sporočilo od te osebe. Tako se lahko jasno zavedate, da smo resnično vsi medseboj povezani. Kadarkoli se lahko povežemo telepatsko z drugimi ne glede na to, kje smo.

7.  Vaša najljubša pesem se zavrti na radiu

Ravno ko pomislite, da bi radi sišali neko pesem, se ta zavrti na radiu v avtu ali v trgovini. Skrivnost? Bolj kot ste prisotni v trenutku, boljše so vaše psihološke in telepatske sposobnosti.

8.  Ponavljajoče številke

Nekateri verjamejo, da nam angeli ali duhovni vodniki pošiljajo sporočila skozi ponavljajoče se številke. Tako recimo nenehno videvamo na uri 11:11 ipd.

11:11 naj bi pomenilo, da nam angelski svet sporoča, naj bomo v tistem trenutku pozorni na svoje misli. Obstaja pa več razlag za tovrstno simboliko. 

Ne sedite križem rok in čakajte, da vam vesolje ponudi sladoled. Vstanite in se srečajte z njim na pol poti.  Če v nekaj vlagate energijo in trud, oddajate vibracijo, ki se sklada s tem, kar si želite (vaše srce, um in duh sta v skladu s tem, kar iščete), potem vam bo vesolje nedvomno pomagalo skozi sinhronosti. 

http://awarenessact.com

Preberite še: