Polna luna (28. junij) v kozorogu

Polna luna nastopi v četrtek, 28. junija ob 6:53 uri zjutraj v znamenju kozoroga. Prizemljenost, stabilnost, osrediščenost ter trdo delo in zaupanje so ključi tokratne polne lune. 

Polna luna (28. junij) v kozorogu (foto: unsplash) unsplash
26. 6. 2018

V mislih se prestavite na začetek letošnjega leta. Kje ste bili takrat v svojih misli, karierno, kakšni so bili vaši odnosi; prijateljski, družinski, partnerski? Reflektirajte vaš začetek leta, saj bo tokratna polna luna kot nekakšen vrhunec vseh energij tega leta. Karkoli ste se morali naučiti do sedaj, se trenutno čisti in spreminja, da bi lahko splezali višje.

Polna luna nastopi v četrtek, 28. junija ob 6:53 uri zjutraj v znamenju kozoroga. Kozorog je gorska žival. Če ste ga že kdaj videli, veste, kakšne sposobnosti ima ta žival, ki lahko spleza na najvišje in nedostopne skalnate predele in še vedno vzdružuje popolno ravnotežje. To je energija kozoroga. Zanesljiv, prizemljen in osredotočen ter ga težko vržete iz ravnovesja. Opominja nas, da se zavemo, kdo smo, da ciljamo visoko in dosežemo vrh svoje gore. 

Kopali se bomo v močni energiji kozoroga, ki prinaša voljo, moč in vztrajnost, ki nas bo gnala naprej. Opominjeni bomo na svojo sposobnost, da plezamo naprej tudi takrat, ko življenje postane težko. Da lahko dosežemo karkoli želimo. Potrebujemo samo zaupanje vase. Tako kot kozorg zaupa, moramo tudi mi zaupati, da smo točno tam, kjer moramo biti.  

Kakršnekoli lekcije moramo opraviti v naslednjih mesecih, nam bodo prišle sedaj na pot, da jih opravimo. Sedaj se moramo soočiti s svojimi težavami. Seveda je to lahko strašljivo in lahko aktivira tudi anksioznost, a včasih moramo občutiti strah in iti čez njega. Moramo iti čez vse, kar nas blokira in ustavlja na poti, najti pogum in podreti vse zidove. 

Vse lahko rešimo, potrebujemo samo zaupanje in hoditi naprej kot kozorog. Trdo delo in trud sta vedno poplačana. 

Junijska polna luna se pojavi par dni po tem, ko se Mars prične gibati retrogradno. Na polno luno bo vplival tako, da se lahko zares zaustavimo in pozorno pogledamo podrobnosti v svojem življenju ter katere poti moramo ubrati. Potrebno je biti potrpežljiv, saj se vsega ne da razrešiti čez noč. Ne smemo se odzivati s paniko ali strahom, saj so tedaj rešitve težko dosegljive. Naj bo naše delovanje lahkotno in samozavestno. Pri tem nam lahko pomaga meditacija. 

Čas je torej, da zaključimo lekcije, ki smo jih predelovali v tem letu do sedaj. Morda bomo prav sedaj na testu, da vidimo, kako nam gre. Še enkrat - zaupajte, da vedno obstajajo rešitve. 

Po polni luni prehajamo v nove energije... Pustimo se presenentiti in bodimo odprti za povsem novo. 

foreverconscious.com

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri