Polna luna (29. maj): Čas za nove želje

V torek, 29. maja ob 16.20 uri nastopi polna luna v znamenju strelca.

Polna luna (29. maj): Čas za nove želje (foto: profimedia) profimedia
28. 5. 2018

Tokratna polna luna nam bo pomagala, da pogledamo na stvari iz nove perspektive. 

Predstavljajte si, da pogledate na svoje življenje skozi povsem drugačen objektiv in vidite vse v svojem življenju, kar vam je nekoč prinašalo obžalovanje, žalost, jezo ali bolečino, sedaj kot možnost in priložnost za rast, kot avanturo in NUJNO potrebno lekcijo. 

Če boste izkoristili potencial tokratne polne lune, se vam lahko zgodi prav to - svoje življenje lahko vidite na povsem drugačen način. Lahko razširite svoje srce, um in zavest ter vidite vse, kar se vam dogaja oz. se vam je zgodilo dosedaj, iz višje perspektive. Neprijatelje lahko sedaj vidite kot pomembne učitelje, prav tako tudi vse boleče izkušnje... 

Vzamite si trenutek in pomislite na svoje celotno popotovanje. Pozabite sedaj na dnevne težave in trenutne probleme. Poglejte, kaj vse ste se že naučili doslej, kako daleč ste prišli in kako močni ste postali. Proslavite svoje zmage, nasmejte se svojim napakam in se hkrati zavedajte, da se morate še marsikaj naučiti. 

Vidite svoje življenje kot blagoslov, kot čudovito zgodbo, ki je zares posebna. Vidite svoje življenje kot velik dar. 

Vprašajte se tudi, kateri naj bo vaš naslednji korak, da vam bo omogočil najboljše.

Energija strelca predstavljanja širjenje uma. Spodbuja nas k raziskovanju sebe in k učenju novih stvari. Ta energija nas navdaja z radovednostjo do življenja in podarja samozavest, da počnemo stvari, ki jih čutimo v svoji duši. Sedaj je čas, da storite nekaj, kar ste si od nekdaj želeli; pa naj bo to nekaj početi, ustvariti, obiskati določen kraj, se podati na določeno karierno pot... Sedaj je čas za novo, za prekinitev ruitine in oživitev motivacije.

Pomislite na svoje želje in cilje. Ko rastemo, rastejo tudi naše želje in potrebe. So vaše želje še vedno na mestu ali ste jih že prerasli? Sedaj je čas, da preuredite svoje cilje in sanje in morebiti vzpostavite nove, takšne, ki so v harmoniji z vašo trenutno vibracijo. Zastareli cilji vas lahko zavirajo. Ne navdajajo vas z inspiracijo in strastjo vsako jutro, ko se vstanete. Če se na določenem področju počutite zataknjeni, je to znak, da morate sprejeti določene spremembe. 

Razmislite o tem, kako se želite počutiti vsak dan, ko se zbudite? Kakšen je vaš popoln dan? Kako lahko to uresničite? Z majhnimi spremembami v vaših rutinah in mislih. 

Zaprite oči in še enkrat poglejte na svoje življenje iz ptičje perspektive ter kako daleč ste že prišli, hkrati pa se veselite novih avantur! Samo odpreti se je potrebno življenju, najti strast in inspracijo. Kaj je torej tisto, kar v vas prebuje strast? Ne zanemarjajte svojih občutkov, sledite jim - to so vaši najboljši smerokazi. 

V času polne lune je tudi priporočljiv odmor oz. si vzeti čas zase. Tako lažje sprejmemo trenutno energijo in ji omogočimo, da nas motivira. Lahko si pomagate tudi tako, da obiščite nek nov kraj, ki je lahko tudi v vaši okolici; to vam bo pomagalo najti novo inspiracijo in vzpostaviti nov pogled na življenje. Potrebno je namreč pretresti rutino, da bi našli novo motivacijo.

Polna luna lahko vedno "povleče" iz nas tisto, kar moramo opustiti. Zato bodite pozorni, kako se odzivate in kaj čutite. Če ste bili v zadnjem času v stresu in skrbeh, je sedaj čas, da se poglobite vase in najdete vzrok za svoja rušilna delovanja in čustva ter ga odpravite. 

Polna luna lahko prinese ogromno novih priložnosti, potrebno je le odpreti srce, um in dušo ter narediti korak naprej. 

Vir: foreverconscious.com