Polna luna tega tedna: Most iz starega v novo

Pred nami je avgustovska polna luna, ki nastopi v nedeljo, 26. avgusta ob 13:56 uri. 

Polna luna tega tedna: Most iz starega v novo (foto: profimedia) profimedia
23. 8. 2018

Vzemite si trenutek pavze. Usedite se in premislite o tem, kako daleč ste pripotovali vse do današnjega dne. Koliko bolečine ste že preživeli? Opazite, kako vas je ta zmehčala in okrepila hkrati. Opazite, kako potrebna je bila za vas! Bodite hvaležni zanjo. 

Za veliko ljudi je bilo poletno obdobje precej težko in turbolentno. Obdobje sedenja v temi ali bolečini. Obdobje, ko so na površje pribrbotale najbolj potlačene in nečedne lastne vsebine, na katere nismo ponosni in si jih s težavo priznamo. Sedaj pa je pred nami obdobje, ko lahko posije luč, če ji dovolimo. Čas, da zacvetimo. 

Pri tem nam bo pomagala polna luna v znamenju ribi, ki odpira nova vrata ter prinaša svež val kreativne in romantične energije. 

Po intenzivnosti treh mrkov in mnogih retrogradnih planetov tega poletja, sedaj prejemamo svežo in lahkotnejšo energijo. Seveda je vse odvisno od nas samih ter tega, kako se spopadamo s svojimi preizkušnjami. Če še vedno ne vidimo svojih lekcij in tavamo v nevednosti, se bo težavno obdobje nadaljevalo. Če zavestno delamo na sebi in na trenutnih življenjskih izpitih, se trudimo biti boljši vsak dan in spuščamo vse, kar ni dobro -  potem lahko sedaj vidimo luč na koncu tunela in se (končno) počutimo nagrajene. 

To poletje je predstavljajo nekakšen most iz starega v novo.
To poletje je kot most v višjo dimenzijo zavesti. Seveda - to popotovanje ni enostavno. Potrebna sta namreč pospešena rast in razvoj. Vesolje nas je zato moralo "potisniti" in prinesti dogodke ter pogoje v naše življenje, s pomočjo katerih lahko opazimo, kaj se nahaja v nas samih, pa tudi zato, da lahko opazimo resnico. 

Sedaj, ko smo prišli čez ta "most", se pred nami razprostira povsem nova pot. Ker gledamo v povsem nov horizont, se lahko počutimo nelagodno ali prestrašeno. Lahko se upiramo spremembam, ki jih življenje od nas zahteva, a to bo v življenje prineslo še več nezadovoljstva, nesrečo ter zapletene situacije. Tokratna polna luna v znamenju ribi nam pomaga ter nam podarja samozavest in potrebno zavedanje. 

Globoko v svojem srcu vemo, katera je naša prava pot in kaj je najboljše za nas. Globoko v sebi se zavedamo, da smo točno tam, kjer moramo biti. 

Pod vplivom polne lune lahko pogledamo na novo pot z veseljem in vznemirjenjem. Počutimo se lahko močnejši in bolj usklajeni sami s seboj. 

Življenje je nepredvidljivo, a tovrstni kozmični trenutki nas opomnejo, zakaj smo tukaj, zakaj je vse tako, kot je. 

Življenje ni namenjeno temu, da nas potepta, da nas prizadane, rani ali razočara. Tukaj smo zato, da rastemo. Tukaj smo zato, da se učimo. Tukaj smo zato, da imamo pravcato zemeljsko pustolovščino. 

Naše nesmrte duše poznajo resnico. Naše duše vedo, da je to samo začasen film, v katerem ima vsakdo od nas pomembno vlogo. Ko bo film končan, se bomo vrnili v svojo prvotno obliko, v svoj resnični dom in se z brezpogojno ljubeznijo smejali, kako lepo je bilo, kakšne čudovite odnose smo spletali tukaj in kakšne čudovite spomine smo ustvarili. Prav tako bomo častili tudi težke čase, saj smo se prav v teh največ naučili in najbolj zrastli. 

Čas avgustovske lune je čas nežnosti in ljubezni do sebe. Čas, da počastite sami sebe in si čestitate za VSE! 

Ste čudovito bitje, zaslužite si najboljše. Najbolj pa si zaslužite svojo lastno ljubezen in pozornost. 

Polna luna prinaša žarek čistega upanja v temi. 

Tako kot luna v teh dneh, ste tudi vi danes svetlejši kot kadarkoli poprej. 

Napolnite se s harmoničnimi vibracijami. 

Vse je v redu. Vse je v redu... 

foreverconscious.com, Ana Vehovar

Poglejte si še: