Polna luna v biku (24. 10.) - Kaos in nevihte

V sredo, 24.10. ob 18:45 uri nastopi polna luna v znamenju bika. 

Polna luna v biku (24. 10.) - Kaos in nevihte (foto: profimedia) profimedia
22. 10. 2018

V življenju pridejo raznorazni krizni trenutki ali "nevihte". Oktobrska polna luna v znamenju zemeljskega bika pa nam bo pomagala, da se naše stanje nekoliko stabilizira, da se okrepimo, da postanemo zavestni svojih šibkih točk in tako lažje najdemo svoj mir, ki ga potrebujemo, ko nam življenje prinese krize ali nevihte. 

Tokratna polna luna prinaša malce muhaste in nestabilne energije, ki lahko povzroči nekaj "nevihtnega vremena". 

Prav tako je okrog polne lune zelo aktivna tudi retrogradna Venera, ki vpliva na naše odnose, zato lahko pridejo na plano razne ljubezenske težave. 

Ko v naše življenje pride nevihta, se običajno branimo ali pa želimo zbežati daleč stran, brez da bi se spopadli z izzivom, ki je pred nami. 

Kadarkoli se zgodi kriza, je pomembno, da se sprva umirimo, da najdemo svoj mir, sicer nas bo odpihnilo in bomo v nemočnem stanju, ko bo vajeti prevzel ego. Ko enkrat v ospredje stopi ego, je zelo težko videti resnico. Pozornost je na preživetju ne glede na karkoli, kar lahko pomeni, da koga prizadanemo ali storimo oz. rečemo nekaj, kar v resnici nočemo. 

Vsi imamo sprožilne gumbe, ki v nas nehote sprožijo določene reakcije, ki prihajajo iz nižjih delov podzavesti. Potreben je zavesten trenutek, da postanemo mirni in ne dovolimo, da nas življenjska kriza popolnoma prevzame. 

Oktobrska polna luna nas bo vodila, da gremo globlje vase, da premislimo o svojem miru.

Kolikokrat ste sposobni doseči notranji mir v vsakdanjem življenju? Kolikokrat vam uspe biti osrediščeni in v ravnovesju? Kolikokrat vam uspe, da se predate in dovolite naravnemu toku življenje, da se zgodi, kar se more - brez upiranja? 

Ko si odgovorite na ta vprašanja, se vprašajte še, kaj lahko naredite, da bi stanja miru obdržali v sebi. 

Polne lune imajo sposobnost, da nekatere stvari v naših življenju poudarijo ali povečajo, včasih pa, da z večjo jasnino vidimo stvari pred seboj. Tokrat lahko lažje vidimo, kaj so naši sprožilni gumbi, kako odpustiti, kako biti boljši in kako na novo zgraditi določena področja našega življanja. 

Nevihte se bodo vedno pojavljalje, zato moramo biti vedno pripravljeni, da se soočimo z njimi (in ne da bežimo stran). Bolj kot bomo živeli svojo resnico, verjeli vase in se imeli radi, več možnosti imamo, da uspešno prebrodimo krizne trenutke. 

Vsi imamo svoje šibke točke, ki jih lahko okrepimo. 

Vsi imamo sprožilne gumbe, za katere se lahko naučimo, kako jih kontrolirati. 

Vsi imamo vprašanja in lahko se naučimo, kako prisluhniti modrosti v sebi. 

Energija bika okoli tokratne polne lune želi, da najdemo stabilnost in notranji mir, da se dvignemo tiho in pogumno, da se lahko soočimo z vsakim kaosom, ki pride na našo pot - danes, jutri ali naslednje leto. 

Polna luna nas bo opomnila, da smo najbolj močni takrat, ko smo mirni. Takrat lahko reagiramo in se odzovemo na višjem vibracijskem nivoju. Ko smo mirni v sebi, se nas negativnosti težko dotaknejo. 

Čeprav lahko krizni trenutki povzročijo strah in negotovosti, so prav tako izredno očiščevalni in okrepčilni. 

Saj veste, po nevihti sonce sije bolj sveto, reke tečejo močneje, trava je bolj zelena in drevesa stojijo bolj pokončno. Po nevihti se pojavi samozavest in moč. Prav tako kot mati Zemlja po nevihti dobi novo moč in večji žarek življenja, tako se dogaja tudi v nas. Sprejmite in uživajte v kakršnikoli nevihti, v kateri se znajdete... 

foreverconscious.com

Poglejte si še: