Polna luna v biku prinaša obilje

V torek, 12. novembra ob 14:34 uri nastopi polna luna v znamenju bika.

Polna luna v biku prinaša obilje (foto: unsplash) unsplash
11. 11. 2019

Novembrska polna luna v biku nam prinaša (različno) obilje. V tem času lahko prejmemo nagrade za vse naše trdo delo preteklega časa.

V letošnjem letu smo poklicani, da posodobimo svoja življenja, svoje misli, odnose... Da vse predrugačimo. Da premislimo o tem, kaj smo (še) pripravljeni tolerirati. 

Velik poudarek v tem letu je na postavljanju mej in tudi na tem, da premislimo, kako naša dejanja vplivajo ne le na nas, pač pa tudi na svet okoli nas. 

V tem letu smo vodeni, da govorimo resnico in se učimo izražati ter komunicirati na spoštljiv in premišljen način (in ne "z glavo skozi zid"). 

Vse te tematike so nas spremljale skozi celotno leto, sedaj pa bomo počasi lahko opazili rezultate našega dosedanjega dela. 

Še vedno lahko pričakujemo razne izzive, saj lahko v teh opazimo, koliko smo zares napredovali in se spremenili. Ali morda še vedno ponavljamo iste zgodbe? 

Prav ta luna nam lahko prinese zaključek, ki si ga želimo že celo leto. 

Tisto, kar nas je bremenilo in nam oteževalo življenje skozi to leto, se lahko sedaj morda (vsaj malo bolje) razreši oz. življenje postane malce bolj lahkotno. 

Tudi energije nas sedaj podpirajo, da nekaj izpustimo, zaključimo...

A da se to zgodi, moramo narediti korak v tej smeri, ne zgolj čakati, da se nekaj spremeni samo od sebe. Ko gremo v akcijo z jasno namero, kaj si želimo razrešiti, nas energije lahko podprejo. 

V času polne lune v biku so na voljo tudi posebne vibracije obilja (tudi za okrepitev svojega finančnega obilja). To energijo lahko uporabite, če prosite za povišico, iščete dodatne vire prihodkov ipd. 

Če se vam dogaja ravno obratno. Da imate v teh dneh še več dodatnih stroškov, se poskušajte z njimi spopasti z mislimi obilja. Z mislimi, da denar le kroži, kot energije, in da se bo tudi vrnil nazaj k vam. Da mora oditi, da lahko pride nov. 

Dober način za doseganje obilja je tudi prakticiranje hvaležnosti. Tudi takrat, ko gre vse v nasprotju z našimi pričakovanji in željami, je potrebno najti razloge za hvaležnost. 

Morda lahko v tem času izpostavite vsaj eno stvar, za katero ste hvaležni, da se vam je zgodila v vsakem mescu tega leta. Bodite ponosni nase in na vse preizkušnje, ki ste jih preživeli v tem letu. 

Bikova energija predstavlja moč, stabilnost, prav tako pa predstavlja proces, v katerem se duhovna energija manifestira v materialno. 

Pod vplivom polne lune bomo tudi naprošeni, da premislimo, kje v življenjo smo preveč "fiskni" ali obsedeni z materialnim svetom ter na katerih področjih smo prepričani, da more nekaj biti tako, kot si mi zamislimo, sicer življenja ne sprejemamo. 

Prav tako v tem času ne pozabimo na dejstvo, da nam ljudje okoli nas zgolj zbujajo stvari, ki so že v nas. Zato je bolje, da se ne zataknemo v zunanjost in okolico, pač pa pozornost vedno usmerjamo vase. Težave pričnemo vedno reševati pri sebi. 

Naj vam ta luna prinese oblije na vseh nivojih. 

Vir: foreverconscious.com

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri