Polna luna v ovnu (13. 10.)

Od začetka oktobra so prisotne precej intenzivne kozmične energije. To verjetno občutite v svojem življenju in se sprašujete, kdaj bo prišlo olajšanje? Malce lažje naj bi bilo življenje po tokratni polni luni, pravijo! 

Polna luna v ovnu (13. 10.) (foto: pixabay) pixabay
11. 10. 2019

Polna luna nastopi v nedeljo, 13. oktobra ob 23:08 uri. Nahajala se bo v znamenju ovna in nam pomagala prekiniti trenutno prisotne tenzije, da se lahko končno počutimo bolj sproščene in svobodnejše. Če ste se v zadnjem času počutili precej napeti, razdražljivi in prepljavljeni z raznimi čustvi, lahko sedaj pride do točke sprostitve.

Seveda pa tudi to zahteva nekaj dela. Dobro je sedaj razmisliti, kaj nam preprečuje, da se ne pomikamo naprej? Katere misli blokirajo naš razvoj in nam stojijo na poti?

Dovoliti moramo, da naša svetloba zasije, kot lunina svetloba, ki sveti na Zemljo. Stopiti moramo izven svojih senc in deliti svojo energijo s svetom. Na koncu koncev smo zato tukaj - da delimo sebe s svetom. 

Oven je prvi znak zodiaka, predstavlja vodstvo, svobodno življenje brez navezanosti in brez negotovosti. Uči nas, da pokažemo sebe svetu, v svoji čisto pristni obliki, takšni, kot smo. 

Prav tako pa bo tokratna polna luna prinesla izzive v odnosih. Želi, da se prepričamo, da ne skrivamo svoje resnice pred drugimi, hkrati pa, da ne žrtvujemo sebe samo zato, da bi se drugi počutili udobno. 

Marsikaj globljega bo prišlo na površje. Sonce je v tehtnici, luna pa bo v ovnu. Ta kombinacija bo izjemno delovala na odnose. Pri tej polni luni se odstranjujejo močni vzorci in navade, seveda, če le želimo, pravi astrologinja Sonja Šmit. 

Energija polne lune nas prav tako opozarja na naš lastni ego v odnosih. Kakšno igro ta igra? Ker je oven ognjeno znamenje, lahko pod vplivom te lune malce preveč hitimo na silo oz. silimo z glavo skozi zid. 

Čeprav nas bo ta energija motivirala, da se osvobodimo, je dobro, da preverimo, ali delujemo oz. sprejemamo odločitve iz ega ali iz ljubezni. 

Napetosti bodo pred polno luno na vrhuncu, zato bodimo pozorni, da preveč ne vplivajo na naše odnose (na negativen način). Če smo v tem času preveč napeti, raj poskrbimo na nežen način, da se sprostimo (z meditacijo, sprehodom v naravi, savno ipd.) 

Če so pred vami pomembni in težki pogovori, se prepričajte, da zares delujete iz srca. Včasih pomaga, če stvari zapišete na papir. 

Naj tokratna polna luna olajša vse napetosti, ki se bodo pojavile v dneh pred njenim vrhuncem. 

Postanite zavestni vodja svojega življenja in svoje usode. Odgovorno delujte, odgovorno mislite in odgovorno pošiljajte vibracije v prostor.  

Vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: