Polna luna v ovnu bo razsvetlila nebo 29. septembra

26. 9. 2023
Deli
Polna luna v ovnu bo razsvetlila nebo 29. septembra (foto: shuttersotck)
shuttersotck

Polna luna nastopi v petek, 29. septembra, ob 11:57 uri. 

Vrnimo se nazaj v marec 2023, ko smo imeli mlaj v znamenju ovna, ki mu je aprila sledil sončni mrk v znamenju ovna. Takrat zastavljeni nameni bodo zdaj, pod polno luno v ovnu, verjetno v polnem razcvetu. 

Pomislite, kaj je bilo marca in aprila letos pomembno ali v vaših mislih, vam kaj pride na misel? Se vam zdi, da ste naredili do te točke nekakšen poln krog?

Če vam nič ne obudi spomina, vedite, da lahko še vedno uporabite zelo ustvarjalne vibracije polne lune ovna, da svoje stvaritve sedaj predstavite svetu.

Ustvarjalna magija polne lune v ovnu

Polna luna v ovnu ima velik potencial, da nam pomaga prenesti ideje iz naših misli v fizično obliko. 

Energije pod polno luno v ovnu so lahko tudi ognjevite in svojeglave, kar nas spodbuja, da smo bolj drzni v našem pristopu. Občutimo lahko povečanje samozavesti in morda smo pripravljeni sprejeti večja tveganja, da bi dosegli želeni rezultat.

Če vaše življenje potrebuje malo več samozavesti, malo več gibanja in malo več strasti, bo ovnova polna luna na vaši strani.

Seveda obstaja tudi druga plat te energije, saj smo lahko včasih, ko je ognjena energija močna, nagnjeni k nenadzorovanim izbruhom agresije in frustracijam. Če v nas nekaj brbota, se lahko pod to polno luno zlahka sproži na površje - od nas pa je odvisno, na kakšen način.

Če se tega zavedamo, lahko najdemo zdrave izhode za sprostitev in izražanje te energije. Stvari lahko izrazimo neracionalno z "bruhanjem" na vse strani ali pa z racionalnim in jasnim izražanjem svojih čustev.

Oven je zelo naklonjen gibanju, zato so vadbe, plesi in kakršnokoli gibanje, odlični načini za omehčanje in sprostitev telesa.

Cikel ovnovega mrka

Naša čustva so lahko povečana pod to polno luno, saj smo tik pred sezono mrkov. Mrki so običajno zelo transformativni in prinesejo spremembe v naša življenja. Te spremembe so lahko zunanje, pa tudi bolj notranje.

Če vas zanima spremljanje ciklov mrkov v vašem življenju, boste morda želeli zapisati, katere teme bodo za vas prevladovale pod to polno luno v ovnu, saj lahko prinese nekaj namigov o tem, kaj bo na sporedu v ciklu mrkov. 

Vesolje nam bo v tem času verjetno šepetalo, a se nam morda ne bo takoj zdelo smiselno. Ko bomo v prihodnosti pogledali nazaj na celotno sliko, jo bomo morda  bolje razumeli.

Polna luna in Chiron, ranjeni zdravilec

Chiron, asteroid, znan kot ranjeni zdravilec, je aktiven pod to polno luno in lebdi blizu nje. Chiron nas vodi, da najdemo moč v naših ranah namesto žalosti. Medtem ko je žalost pogosto povezana z našimi ranami in za vedno del njih, nas Chiron uči, da se lahko iz žalosti dvigne nova moč in modrost.

Namesto da bi se pretvarjali, da nas naše rane ne motijo, nam Chiron dovoljuje, da jih nosimo kot del čudovite tkanine življenja in tega, kar smo.

Morda čutimo ta občutek, da ni nujno, da nas naša žalost požre, ampak nam lahko namesto tega okrepi moč. Do tja je dolga in edinstvena pot, a Chiron bo ob nas.

Morda se ob tem kozmičnem dogodku počutimo močnejše, bolj pogumne in pripravljene, da se nehamo smiliti samemu sebi.

Na splošno je ovnova polna luna diamant, ki močno sije na našem nebu, in močan opomnik, da smo tudi mi sami ustvarjalci tega vesolja.

foreverconscious.com

Horoskop: Teden polne lune prinaša posebno moč 3 znamenjem

Poglejte si še naš intervju z angleškim pevcem Sam Garrettom: