Polna luna v škorpijonu (18. maj) bo močno vplivala na očiščevalne procese

V soboto, 18. maja ob 23:11 uri nastopi polna luna v škorpijonu.  

Polna luna v škorpijonu (18. maj) bo močno vplivala na očiščevalne procese (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
13. 5. 2019

Ko se polna luna nahaja v znamenju škorpijona, velja, da gre za najmočnejšo luno, ki vpliva na spuščanje in čiščenje (čustev) ter poskrbi za transformacijo življenja. 

Škorpijon namreč vlada smrti, prerojevanju in duhovni transformaciji. 

Pod svetlobo tokratne polna lune bomo tako spodbujeni, da razgradimo eno plast okoli nas, ki bo malce bolj odkrila naš pristni jaz. 

Žarki polne lune bodo "prebijali" skozi naše maske, skozi naša "težka ogrenjala" bremen in nam pomagali, da jih odvržemo. 

Ne potrebujemo jih več. Ni potrebno, da se še naprej blokiramo pred življenjem in radostjo.

Globoko vdihnimo in izdihnimo ter si dovolimo, da stvari odidejo. Zaslužimo si osvoboditev. Privoščimo si jok, vrisk, skačimo, plešimo, tecimo... Karkoli nam pomaga, da sprostimo nakopičeno energijo v nas, ki prihaja na plano in si želi osvoboditve. 

Čeprav je čas polne lune vedno čas očiščevanja, pa gre polna luna v škorpijonu še globlje. Z njeno pomočjo lahko spoznamo, kaj nas pravzaprav zares zadržuje, v kaj smo tako zataknjeni, kaj nas tako presneto boli in kaj moramo že spustiti, da bomo zaživeli svoj polni potencial. 

To so vprašanja, ki se bodo porajala okoli tokratne polne lune. In čeprav morda ne bomo našli vseh odgovorov, lahko vsaj vzpostavimo temelje za nadaljne raziskovanje samega sebe. 

Prav tako pa škorpijonove energije ne zanima kaj točno počnemo, pač pa predvsem KAKO počnemo, karkoli že počnemo. Kaj naredimo iz odločitev, ki jih vsakodnevno sprejemamo? Kako vidimo svet vsak dan znova? Se odločamo za novo in drugačno ali raje za udobje, ki ga že poznamo? 

Morda se nam bo energija tokratne polne lune zdela težka, vendar nas bo le naprošala, da prisluhemo globinam svojega srca in duše. 

Potrebno bo biti zelo nežen in potrpežljiv sam s seboj ter dovoliti čudežem lune, da se zgodijo, čeprav jih morda sprva še ne razumemo povsem. 

Bodimo pozorni na povsem vsakdanje stvari in na to, kako jih počnemo. Pričnimo s transformacijo pri čisto vsakdanjih rečeh in pri naših odzivih. 

Bodimo hvaležni za vsakodnevne čudeže in za možnost duhovne transformacije. 

foreverconscious.com