Polna luna v škorpijonu (30. april) nas prebuja

Smo že močno pod vplivom aprilske polne lune, ki nastopi v noči na ponedeljek - 30. aprila ob 02.58 uri v znamenju škorpijona. 

Polna luna v škorpijonu (30. april) nas prebuja (foto: profimedia) profimedia
29. 4. 2018

Polna luna v škorpijonu je vedno globoko transformativna in odlična priložnost za spuščanje in čiščenje stvari, ki nam ne služijo več. V nas prebuja tisto, kar moramo očistiti, da bomo zasijali v svetlobi. 

Škorpijon simbolizira smrt, prerojevanje ali novo rojstvo ter brezpogojno ljubezen. Predstavlja tudi različne ravni zavesti. Lahko nam prinese moč za brezpogojno ljubezen, na površinski ravni pa lahko tudi ego ali pohlep. 

Škorpijonova energija nas lahko prestavi tja, kamor moramo iti. Bodite pozorni na svoje misli in občutke, ki se v teh dneh porajajo v vas. To je lahko čas za globoko introspekcijo vase, morda boste čutili potrebo po samoti, ki jo potrebujete za transformacijo. 

"Stranski učinki" aprilske polne lune so lahko, da se boste počutili izjemno občutljive. Zaščitite svoj energetski prostor in bodite prijazni do sebe in drugih. 

Postavlja se vprašanje: "Kaj v meni mora umreti, da lahko dosežem brezpogojno ljubezen?" Torej, česa se morate znebiti v sebi, da lahko občutite brezpogojno ljubezen duše. 

Brezpogojna ljubezen je zgolj beseda, ki težko opiše energijo ali božansko, razsvetljeno ljubezen, katera je naš izvor in cilj. Poskusite občutiti svojo dušo in resnično moč, svojo večnost, svojo zavest, ki gre skozi različne smrti, a živi naprej. 

Pod vpliovom polne lune v škorpijonu boste imeli priložnost, da ostranite del svojega balasta, ki vam preprečuje, da bi občutili svojo resnično bit. Dobili boste priložnost, da občutite, kdor v resnici ste in kar morate v tem življenju na Zemlji doseči. Sedaj je čas, da se prenehate upirati življenju in ga sprejmete - le tako lahko izpustite nepotrebne stvari iz sebe. Naučite se sprejemati tudi navidez "slabo" in se soočite s strahovi. 

Če se torej v teh dneh pojavijo neprijetne misli in občutki, je to zato, ker morajo oditi. Ne zapletajte se preveč v njih, samo dovolite, da odidejo. Brez skrivanja ali bežanja, brez prekrivanja z navidezno pozitivnostjo. Sedaj je čas za soočenje. 

Sedaj verjetno že veste, da ne glede na to, koliko delate na sebi, se vedno pojavljajo nove in nove stvari, ki jih morate postoriti in urediti pri sebi. Ne glede na to, koliko preizkušenj pride na vašo pot, tem ni in ni konca. 

A v vseh preizkušnjah in rasti je bistvo v tem, da odkrijete lepoto spreminjanja in transformacije. Globlje kot greste, več kot ozavestite, bližje ste brezpogojni ljubezni. Bližje ste resnici. 

Bistvo je ljubiti, čeprav ste bili ranjeni. Ljubiti, čeprav ste izgubili. Ljubiti, čeprav ste videli zlomljena srca in grde stvari, ki jih človek počne. To je bistvo. Vedno, vedno lahko ljubimo. Le tako bomo našli svoje razsvetljenje. 

Polna luna se vas bo zato dotaknila tam, kjer potrebujete dotik, da prebudite v sebi, kar morate sprejeti ali spremeniti. Kjer je potrebno več ljubezni. 

Ljubite sebe in drugega. Nikoli ne prenehajte z ljubeznijo. Ljubezen je to, kar ste in svet vas potrebuje. 

Nekoč ste imeli željo - željo po življenju, Zemlji, Luni in Soncu. Ta želja vas je pripeljala sem. Spomnite se, zakaj ste si izbrali to življenje. Spomnite se svoje ideje, ki je bila dobra! Imeli ste razlog, da ste prišli sem, spomnite se ga! Čeprav niste vedeli, kakšne avanture vas čakajo na poti, ste vedeli, da se bo na koncu vse izšlo. Zemlja je zanimiv planet. Kljub neumnostim, ki jih človek na njej počne, še vedno obstaja dobro in ljubezen. Čeprav se Zemlja včasih zdi kot pekel, je na njej še vedno ljubezen. Najdite jo. Ali še bolje - bodite ta ljubezen vi sami. Iščite radost tudi v temnih dneh. Odprite oči, nasmejte se in svet se bo smejal z vami. 

Vir: foreverconscious.com