Polna luna v strelcu (17. junij)

V ponedeljek, 17. junija 2019 ob 10.31 uri nastopi polna luna v znamenju strelca. Poglejmo si, kaj je značilno za tokratno luno. 

Polna luna v strelcu (17. junij) (foto: unsplash) unsplash
14. 6. 2019

Na polno luno v strelcu bo vplivala tudi bližina galaktičnega središča, ki bo okrepila energijo in dvigovala frekvenco Zemlje. Tudi mi imamo priložnost v dneh okoli polne lune dvigniti svojo frekvenco na novo - višjo raven. 

Gre za zasanjano luno, ki bo okrepila naše intuitivne darove in nam pomagala odkleniti znanje, ki ga nosimo v sebi. Spomnila nas bo, da najbolj od vsega potrebujemo... ljubezen. 

Čeprav jo obkroža intuitivna, kreativna in zasanjana energija, ima tudi ognjevite kvalitete. Strelec je namreč ognjeno znamenje.

Ne pozabimo, da je polna luna vedno čas očiščevanja in spuščanja. Zato se lahko odvijajno raznorazni procesi očiščevanja čustev. Dovolite, da se odvije, vendar se ne zatikajte v staro. Samo opazujte, kako odhaja in vas osvobaja. 

V celotnem mesecu juniju pa je poudarek na izražanju resnice.

Poudarek je na tem, da se naučimo, kako se dvigniti iz teme in podreti zidove, ki smo jih sami zgradili ter kako stopiti v bolj avtentični prostor - kjer se popolnoma sprejmemo, z vso "prtljago" vred. 

Pomembno je, da, ko govorimo resnico, ne obsojamo ali uporablajmo ega za to, da ustvarjamo še več sramu in krivde na svetu. Resnica nam mora pomagati, da pridemo do središča samega sebe. Resnica nam pomaga, da se osvobodimo, da dvignemo maske, da smo iskreno do sebe v vseh situacijah ne glede na to, kako zahtevne so.

Naprosimo polno luno, da nam da pogum za resnico - da smo bolj resnicoljubni do drugih in do sebe. Da se soočimo z resnico brez strahov. Da nam pomaga razgraditi strahove, ki ovirajo našo luč. 

Spomnimo se na ogenj, ki je v nas. Strelec nas opominja, da sami nosimo tako lok kot puščico ter imamo moč, da zadanemo tarčo, če si le upamo in zaupamo v veter. 

Življenje je pravzaprav proces postavljanja tarč, ciljanja in nato zaupanja v tok. 

Pomislite, katero tarčo imate trenutno pred seboj. Katero področje vašega življenje je nesigurno in potrebno spreminjanja - to je vaša tarča. Nato razmislite, kaj morate storiti, da se boste začeli pomikati proti razreševanju vaše težave. To je vaša puščica. Nato se pričnete gibati proti tarči in zaupate v proces. 

Bodite ves čas pozorni na znamenja in namige življenja, ki vam v vsakodnevnih situacijah šepeta, kaj je trenutno vaša naloga. Kaj morate razrešiti in očistiti v tem trenutku? Lahko se pojavijo situacije, ki v vas sprožijo določena rušilna čustva. Opazite jih in jih spustite. 

Nekateri so tokratno luno poimenovali jagodna polna luna. Pa ne zato, ker bo rdeče barve, pač pa, ker se odvija v času, ko zori sadje, ki so ga kmetje posadili spomladi. Tudi nam bo pomagala pri žetvi sadov, ki smo jih posejali pred meseci. Poglejmo, ali je morda kaj v življenju že "dozorelo"? Smo pripravljeni, da naredimo kakšen korak naprej? 

Tokratna polna luna pa nas tudi pripravlja na sezono mrkov, ki prihaja naslednji mesec.

Naj polna luna odvije plasti, ki vodijo do resnice in nam pomaga stopiti za korak višje. 

Vir: foreverconscious.com 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri