Super polna luna v tehtnici (21. 3.)

V četrek, 21. marca 2019 ob 02.43 nastopi polna luna v znamenju tehtnice. 

Super polna luna v tehtnici (21. 3.) (foto: unsplash) unsplash
17. 3. 2019

Pod svetlobo marčevske super polne lune v tehtnici bomo spodbujeni, da stopimo v novo ter da v sebi najdemo celovitost. 

To je še zadnja super polna luna od treh, ki so se v tem letu zvrstile od začetka leta. Vse tri so nas spodbujale, da odkrijemo in negujemo svojo žensko plat ter predvsem, da se osvobodimo čustev in vsega, kar nas zadržuje v razvoju. Prav tako pa nas je to obdobje pripravljalo na nova poglavja, ki so pred nami. 

Marčevska polna luna odpira portal v nove valove energij. Nastopi skoraj v istem času kot spomladansko enakonočje (20. marec), ki predstavlja začetek novega cikla ter začetek novega astrološkega leta. Polna luna nastopi na 0 stopinjah v tehtnici - število 0 pa prav tako simbolizira neskončni potencial in nov začetek. 

V času polne lune bodo tudi trije drugi planeti poravnani na vibracijo števila nič, kar pomeni, da bo vesolje zares poudarjalo potenciale za nov začetek. 

Ta energija nas bo aktivirala, napolnila ter pripravila, da vstopimo v nov val. 

Lažje se bomo povzpeli na višje ravni zavesti, zato se lahko prebujajo povsem novi potenciali, priložnosti, novi načini razmišljanja. Morda lahko končno spremenimo nekatere svoje rušilne misli?

Pozvani bomo, da premislimo o tem, kako uporabljamo svojo energijo - na način, ki nam služi ali na način, ki nas izčrpava? 

Da bi lahko vstopili v novo, moramo seveda počistiti in opustiti staro. V tem procesu lahko ugotovimo, da moramo spustiti določene nepotrebne stvari v življenju, katere vzamejo preveč naše dragocene energije. Premislimo o tem, kako zaščiti svojo energijo in preusmeriti njen tok v bolj koristne stvari. 

Marčevska polna luna ne bo skrivala ničesar. Odgovori, ki jih iščemo, se lahko pojavijo neposredno pred našimi očmi. Stvari, ki jih moramo spremeniti pri sebi, bodo jasne. Kaj bomo naredili s tem, pa je odvisno od nas. Bomo sprejeli izzive in nekaj spremenili ali nadaljevali in delovali po starih načinih? 

Naučiti se moramo, da vlagamo energijo v stvari, ki nas napajajo z radostjo in gradijo našo notranjo celovitost. Če ne prebudimo radosti v sebi, se življenje zdi le dolgočasno rutinsko opravilo. 

Polna luna nas opominja, da se osrediščimo v sebi, da obrnemo prazen list in ponovno pričnemo. Spodbuja nas, da vlagamo svojo energijo v stvari, ki si jih želimo, in zmanjšamo vnos energije v stvari, ki nas izčrpavajo. 

S pomočjo energije polne lune lahko stopimo v nove načine delovanja. 

V aprilu nas čaka še ena polna luna v tehtnici, ki pa se bo bolj dotaknila naših odnosov. Marčevska polna luna bolj poudarja to, da se usmerimo vase in v sebi najdemo ravnovesje. Ker se nahaja v tehtnici pa bo vseeno tudi ta strmela k harmoniji v odnosih. Naj vas ne bo sram povedati svojega mišljenja na glas.

Kaj še lahko pričakujete v tem tednu? 

-  Lahko se pojavijo čustveni tornadi.

- Razmišljate lahko veliko o novih ciljih.

- Potrudite se za mirno reševanje odnosov. V tem obdobju ne dovolite, da vas rušilna čustva popolnoma prevzamejo in da z njimi uničujete odnose. Bolje je, če naredite korak proti miru in se mirno pogovorite z ljudmi, s katerimi ste se sprli. 

- Poudarek v tem času bo še posebej na odnosu starš-otrok. Kako lahko okrepite te odnose? Na svoji poti razvoja potrebujemo podporo naših bližnjih, zato je vredno okrepiti odnose. 

- Hrepeneli boste po varnosti in domu.

- Lahko boste dodatno občutljivi in imeli občutek, da vas ljudje izkoriščajo. Morda je sedaj čas, da tega ne dovolite več? 

- Tehtnica je simbol pravičnosti in mnogi se lahko v tem mesecu počutijo zapostavljene ali da se jim dogaja krivica.  

Tako kot slikar išče ravnovesje barv in kuhar ravnovesje okusov, se morate vi naučiti najti ravnovesje v sebi. Naučiti se morate, kako sebe tretirati kot dragocen dragulj, kako v življenju ustvarjati harmonijo, podporo, ljubezen... 

Ne čakajte, da to drugi ustvarjajo za vas. Sami morate prevzeti nadzor nas svojim življenjem in ga pričeti uravnovešati. 

Naprosite luno, da je vaš vodnik in stopite samozavestno v nove energije. 

Obudite svoje potenicale, ki spijo v vas in naj vas ne bo strah odvreči stvari, ki si ne zaslužijo vaše energije. Dovolite si rast in delajte na čustveni stabilnosti. 

foreverconscious.com, consciousreminder.com

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri