POLNA LUNA V VODNARJU: Če želite spremeniti svet, pojdite domov in ljubite svojo družino

V soboto, 24.7.2021 ob 04:37, nastopi polna luna v znamenju vodnarja. 

POLNA LUNA V VODNARJU: Če želite spremeniti svet, pojdite domov in ljubite svojo družino (foto: profimedia) profimedia
22. 7. 2021

Julijski lunin cikel se zaključi konec tedna v znamenju vodnarja. Kot zanimivost; tudi naslednji mesec bomo imeli polno luno v vodnarju. Delovali bosta skupaj. Kar se bo dogajalo sedaj, bo povezano tudi z naslednjo polno luno (22. avgusta).

Vodnar in zdravljenje

Tokratna polna luna bo v znamenju vodnarja in bo poudarjala misli o tem, kaj lahko naredimo, da bolje služimo drug drugemu. 

Vodnar je humanitaren, simbolizira ga moški z vrčem vode, ki predstavlja zdravilca v nas. Voda lahko simbolizira težka čustva, bolečino in trpljenje, ki jih zliva iz vrča. 

Vodnar ima naraven dar in sposobnost transformiranja težkih čustev v svetlobo.  Kot zračno znamenje uporablja višjo modrost, s katero išče resnico in očiščuje vodo, preden jo vrne na Zemljo. 

Vsakdo ima nekaj vodnarske energije v sebi in v času tokratne polne lune bomo spodbujeni k zdravljenju, ustvarjanju večje lahkotnosti in širjenju ljubezni do sveta. 

Težko smo zares srečni in začutimo ljubezen, ko je toliko bolečine in trpljenja na tem svetu... Ko nekdo trpi, trpimo tudi mi, ker smo vsi povezani. A prav tako lahko čutimo tudi ljubezen nekoga drugega. V tem tiči moč. 

Ne morete najti doma za vse brezdomce, ne morete nahraniti vseh lačnih, ne morete se postaviti v bran za vse, ki se jim godi krivica... Lahko pa izbirate ljubezen. 

Kot je nekoč dejala Mati Tereza, če želite spremeniti svet, pojdite domov in ljubite svojo družino. 

Rumi pa je dejal: "Včeraj sem bil tako pameten, da sem želel spremeniti svet, danes sem moder in spreminjam sebe."

Ustvarjajte "domino efekt" tako, da pričnete pri sebi. Odgovorni pa ste le za svojo "domino". 

Pošljete pa lahko v mislih v tem trenutku ljubezen do kogarkoli, kjerkoli.. Zaprite oči in v mislih izrazite željo, da pošljete ljubezen nekomu. Čutite to, čutite ljubezen, ki jo pošiljate določeni osebi, živali, rastlini... 

Zapomnimo si tudi, da vodnar ne nosi teže bremena vrča. Ne dovoli, da absorbira temna čustva, ki jih nosi, pač pa jih spušča iz vrča in se dvigne nad. 

Vodnar uporablja svoj intelekt ter moč glasu, da ustvarja spremembe v svetu. Ne zanima ga, kaj je popularno, o čem pišejo mediji ali v kar verjamejo ljudje okoli njega. Vodnar vedno išče višjo resnico. 

Razmislite o teh kvalitetah med tokratno polno luno. 

Kako lahko sledite svoji resnici brez vpliva glasov iz okolice? 

Bodite sočutni do sebe, pričnite pri sebi in delite ljubezen tudi z drugimi. 

Drama in nemir v času polne lune? 

Polna luna pa seveda, tako kot vsaka, lahko privleče iz nas različna čustva, ki jih nosimo v sebi (jezo, ljubosumje, žalost, krivdo ipd.), poveča se lahko nemir, drama, razdražljivost... V intimnih vezah lahko pride do impulzivnih reakcij in agresivnih izpadov. Morda čutite tesnobo in pritiske v vašem življenju že od mlaja. To nakazuje na to, da potrebujete v življenju delovati z večjo mero potrpežljivosti, razumevanja in brezpogojne ljubezni. 

Poveča se lahko tudi vaša potreba po pozornosti in ljubezni. Osamljenost vam morda ne bo prijala. 

Če vaše emocinonalne potrebe niso izpolnjene v medosebnih odnosih, lahko iščete zamenjavo v hrani, nakupovanju, alkoholu ipd. 

Lahko pa izkoristite to povečano čustveno moč in intuicijo, da prebrodite trenutne izzive. Jasno lahko vidite dinamiko odnosov, negativne vplive in vzroke za disharmonije. 

Boste izkoristili to polno luno za dramo ali za zdravljenje?

Zberite moč in naredite korak naprej. 

Vir: foreverconscious.com in ATMA 

Poglejte si še: