Pomoč za vrnitev v naravno stanje zdravja

7. 9. 2018
Deli
Pomoč za vrnitev v naravno stanje zdravja (foto: Unsplash.com)
Unsplash.com

Sledi poseben postopek po Abrahamovem nauku za vrnitev v naravno stanje zdravja.

V človekovem okolju je veliko omejujočih misli, zaradi katerih se lahko zdi, da se po vaše neozdravljive bolezni ali nespremenljiva stanja ne morejo spremeniti. Toda povem vam, da so nespremenljiva, ker verjamemo, da so nespremenljiva. Do tega spoznanja sem prišla po dolgih letih tavanja nekje med zemljo in nebom in nenehno v iskanju odgovorov, čemu in zakaj sem morala okusiti grenki sadež spoznanja in resnice. Seveda sem popolnoma za to, da se vsaki bolezni odkrije pravi vzrok, kajti šele tedaj se lahko resnično začne ozdravitev. In za marsikoga je to dovolj. Zato sem se tudi podala na pot naturopatije in naturopatskega zdravljenja. Naravno stanje človeka, ne glede na to, kaj počne, ni bolezen. In ni stvar debate, ali si jo je kdo zaslužil ali ne. Toda, kar mi je zaposlilo um je bil uvid, da sem si svoje ne-naravno stanje pričarala kar sama. Ne zato, ker nisem jedla zdrave hrane in hodila spat ob pravi uri, ampak zato, ker so moje misli naselili (sedaj vem, da neupravičeni) strahovi. Postala sem ujetnik telesa, brezciljno tavajočega in (ker se rima) propadajočega.

Sprva sem iskala vzroke vsepovsod drugod, kot v lastnih mislih, nato sem odkrila čudoviti svet manifestacij in samouresničujočih zakonov privlačnosti. Ugotovila sem, da sem pravzaprav čudežni stroj, ki je zmožen z mislimi ustvariti VSE. Zakaj sem ga toliko let uporabljala v zle namene? Kaj je bilo v meni takega, da sem verjela, da slabo lahko pride vedno, ko na to pomislim, nisem pa pomislila, da lahko prav tako pride tudi dobro. Namesto bolezni in slabega počutja sem si lahko brezplačno in brez stroškov poštnine naročila … zdravje. Aha moment!

Misli so resnično najmočnejše orodje, ki nam je bilo podarjeno ob rojstvu. Z njimi rušimo ali gradimo. Naj se, končno, prične nova doba in naj tokrat za spremembo naše misli postanejo kot kristalno čista reka, v kateri se jasno zrcali odsev modrega neba in božanske svetlobe.

Morda bo naslednji postopek prišel v ozir in tudi vam pomagal spremeniti smer misli ali še bolje, razmišljanja. Kot so dejala bitja svetlobe, ko so jih vprašali, ali obstajajo kakšne omejitve, koliko se telo lahko še pozdravi: »Nobenih, razen vaših prepričanj, ki se jih oklepate«. Zakaj pa potem ljudem ne zrastejo novi deli telesa, jih je še zanimalo, in odgovorila so: »Zato, ker nobeden ne verjame, da lahko«.  Mar ne bi bilo lepo, če bi le kanček bolj verjeli? Manj analizirali, racionalizirali in se enostavno prepustili?

Vrnimo se sedaj v naravno stanje zdravja

Vrnitev lahko uporabimo, kadar:

·       se ne počutimo dobro;

·       nam je bila postavljena neprijetna diagnoza;

·       nas kaj boli;

·       se želimo počutiti bolj vitalni;

·       se bojimo česa v zvezi z našim telesom.

Za nas bo postopek najbolj dragocen, če je naša čustvena naravnanost nekje v območju med sledečimi čustvi: prizadetost, razdraženost, pesimizem, strah, žalost, depresija, obup, nemoč.

Udobno se uležemo (bolj udobno, kot je ležišče, bolje bo), si vzamemo 15 minut časa in poskrbimo, da nas v tem času nihče ne bo zmotil. Seznam si napišimo tako, da ga bomo zlahka brali. Ko beremo prvič, berimo počasi.

Zapišimo si:

·       Naravno je, da je moje telo zdravo;

·       Četudi ne vem, kaj storiti, da bi mi bilo bolje, moje telo ve.

·       Imam trilijone celic z lastno zavestjo, ki vedo, kako naj dosežejo svoje ravnotežje.

·       Ko se je to stanje začelo, nisem vedel, kar vem sedaj.

·       Moram se le blago in dokončno osvoboditi bolezni.

·       Ni pomembno, da se je začela, ker se prav zdaj obrača na bolje.

·       Normalno je, da bo trajalo nekaj časa, da se bo telo uskladilo z boljšimi mislimi o dobrem počutju.

·       Nič se ne mudi.

·       Dobro počutje je zame naravno.

·       Moje telo ve, kaj storiti.

·       Moje notranje Bitje se popolnoma zaveda fizičnega telesa.

·       Moje celice prosijo, kar potrebujejo za skladen razvoj, in Izvorna Energija odgovarja prošnjam.

·       Sem v zelo dobrih rokah.

·       Zdaj se bom sprostil/a, da omogočim povezavo med telesom in Izvorom.

·       Edino, kar moram storiti je, da se sprostim in diham.

·       To lahko storim.

·       To zlahka storim.

Zdaj samo ležimo in uživamo na udobnem ležišču. Usmerimo pozornost na dihanje: vdih-izdih, vdih-izdih, vdih-izdih. Naš cilj je, da nam je čim bolj udobno. Dihajmo tako globoko, da se še počutimo prijetno. Ne na silo. Ne poizkušamo, da bi se karkoli zgodilo. Ničesar ni, kar bi morali storiti, le sprostimo se in dihamo. Zelo verjetno bomo v telesu začutili mehko, nežno počutje. Nasmehnimo se in se zahvalimo, da Izvorna Energija odgovarja prošnjam naših celic. Začutimo postopek zdravljenja. Ne delajmo ničesar, da bi pomagali ali okrepili postopek. Le sprostimo se, dihajmo in dopustimo. Če začutimo bolečino, ponovimo postopek. Pomagalo bo, če napisanemu in povedanemu dodamo še te stavke:

·       Občutek bolečine mi kaže, da Izvor odgovarja na prošnje mojih celic za energijo.

·       Občutek bolečine je čudovit pokazatelj, da je pomoč na poti.

·       Sprostil/a se bom v občutku bolečine, ker razumem, da mi kaže na izboljšanje.

Sedaj poskusimo zaspati. Nasmehnimo se ob spoznanju, da Je – Vse – Dobro. Dihamo, se sprostimo in zaupamo.

Naslednjič, ko se boste počutili neprijetno, si takoj recite: »To neugodje, ki ga čutim, ni nič drugega kot zavedanje upora. Čas je, da se sprostim in diham, sprostim in diham«. In tako se lahko v nekaj sekundah spravite nazaj v dobro razpoloženje.

Prosite, dano vam je, Ester in Jerry Hicks (Abrahamov nauk)

Nina Kirbiš