Posebnosti mlaja v levu

Kar nekaj zanimivih posebnosti nosti tokratni mlaj. 

Posebnosti mlaja v levu (foto: pixabay) pixabay
31. 7. 2019

V avgustu imamo dva mlaja in s tem kar dve energiji novih začetkov.

Na isti dan (četrtek, 1. avgust) se Merkur prestavi iz retrogradnosti v normalno stanje. To pomeni, da ne bo več tako napetih zapletov. No, do 11.8. je se še vedno tu in tam lahko kakšna zamuda, sprememba plana ali obrat dogodkov po Merkurjevo. 

Na isti dan sta Venera in Luna v objemu, kar pomeni, da se nekaj odvije zelo dobro, morda celo nepričakovano. Kar lahko nekoga spravi v nemir, a kasneje uvidi, da je bila sprememba zelo potrebna in dobra.

Lahko se ponovi energija luninega mrka. Nekomu v zelo dobro, nekomu pa v ponovno ozaveščanje, kaj je za predrugačiti, še posebej v odnosih. Kaj je potrebno dodati, da bodo temelji čvrsti. Temelj pa je občutek varnosti.

Kaj pa nova luna (mlaj) dejansko sporoča?

Da je zdaj čas, da si nastaviš tisto, kar bi rad zagnal septembra ali oktobra.

Da je dober čas, da ozavestiš, kaj je dejansko tisto, kar ti manjka. Pa to ni denar, ampak neka vrednota, ki jo je treba vzpostaviti oz. udejanjati.

Da je zdaj dober čas, da si snameš rožnata očala in pogledaš v dejstva.

Da je dober čas za projekte, načrte, ustvarjanje, ki se bodo promovirali in udejanjali v večini primerov kasneje, ker bo vmes potrebno še nekaj dodati ali spremeniti.

Da je dober čas nekaj ozavestiti glede financ in službe (nepotrebno zapravljanje, kaj dejansko potrebuješ).

Da premisliš, ali si dejansko pripravljen na nov začetek - česarkoli, kdaj in zakaj nabolj nergaš - in česa ne spremeniš...

Da je dobro, da sta Venera in Uran v čudnem objemu naslednjih nekaj dni, da se ves balast zlije na površje (pod balast spadajo napačne informacije, skrivnosti, strahovi, prepričanja, neiskrenost...).

Da je dobro podarjati svetlobo drugim, tako kot jo potrebuješ zase. Deluj in delaj s srcem.

Da je dobro ravnati s stvarmi in ljudmi, kot da držiš steklo v roki. Torej z občutkom, da se ne razbije, da se ne raztrešči v milijon koščkov, ker tudi ti si ne želiš biti raztreščen in ranjen.

Da spodbujaš svoje darove in talente. Poizkusi, ustvarjaj...

Da naredi oz. nadgradi most tam, kjer zdaj vidiš prepad. Ozavesti šibke člene v svojem delovanju.

In mogoče od vsega najbolj pomembno, da prenehaš sebe kazati v drugačni luči, ker misliš, da te bodo zato drugi imeli raje kot sicer. Tisti, ki te ima resnično rad, te ima zaradi vseh tvojih prednosti in pomankljivosti. To je tudi bistvo ljubezni. Da spodbujaš prednosti pri nekomu in da mu pomagaš skozi pomankljivosti. Velja tako za otroke kot za vse nas.

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2019 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri